Rezerva FC TVD Slavičín v oslabené sestavě nestačila na Brumov

 

/Brumov – Bylnice/ Béčko odjelo k derby v okleštěné sestavě. Domácí tým rozhodl o své výhře již do půle. Ve druhém dějství obdrželi Slavičané další čtyři branky. Čestný úspěch zaznamenal Ondruš.

6:1 (2:0)

FC TVD Slavičín
Branky: Ondruš
Sestava: Kučera – Dobiáš, Ondruš, Marek D., Jandl, Titov, Blažek, Janků, Havlín, Lukáš, Hamalčík
Střídali:  Šefčík

V neděli 22. května se B mužstvo představilo na půdě Brumova. Rezervní tým nemohl využít fluktuantů z A týmu, neboť to hrálo současně divizní utkání s Holešovem. V sestavě se tak objevilo několik dorostenců, kteří své utkání v Brumově odehráli již ve čtvrtek. Po půli svěřenci trenéra Váni prohrávali o dvě branky. Ve druhém poločasu domácí postupně přidali další trefy. Čestný úspěch dal v samotném závěru Ondruš. V oslabené sestavě neměli hráči B mužstva příliš šancí na úspěch a domácí celek byl lepším týmem a vyhrál zaslouženě.

 

Trenér FC TVD Slavičín Jiří Váňa:

 

Do Brumova jsme odjeli s několika dorostenci v sestavě i na lavičce a na našem výkonu to bylo znát. Domácí tým dirigoval zkušený Zvoníček a střelecky se dařilo Habancovi. Po půli jsme prohrávali o dvě branky. Domácí ve druhém poločasu postupně navyšovali skóre utkání. My jsme se na dostřel domácí svatyně příliš nedostávali. Čestný úspěch zaznamenal Ondruš až v samotném závěru zápasu. Pro mladé hráče to byl byl velký křest ohněm, vyzkoušeli si fotbal v mužském podání. Výhra domácím je naprosto zasloužená a nás ještě podržel gólman Kučera. V klubu teď řádí silná marodka, doufáme ale, že se nám na souboj s Prlovem podaří poskládat solidní sestava.