Fotbalisté Slavičína na půdě Bzence přišli o jarní neporazitelnost

/Bzenec/ Fotbalisté FC TVD Slavičín nastoupili v sobotu 20. dubna v Bzenci. Na perfektně připraveném pažitu ale tahali za kratší konec. Kromě jarní neporazitelnosti navíc přišli v samotném závěru o vyloučeného Goňu. Slavičanům nevyšla podle představ zejména první půle, kdy hned třikrát inkasovali. Své možnosti na zdramatizování duelu hosté nevyužili. Ve druhém dějství hráči FC TVD byli více na míči, ale branku se jim vstřelit nepodařilo. Naopak v závěru inkasovali počtvrté a domů odjížděli s nečekaným výpraskem. Další mistrovské utkání odehrají fotbalisté Slavičína v neděli 28.dubna na domácím hřišti proti Rýmařovu. Utkání má výkop v tradičním času v 10.15 hodin.

4:0 (3:0)

 

FC TVD Slavičín
Branky:
Sestava: Pjajko – Kostka, Goňa, M.Kořenek, M.Vincour, Školník, Naňák, Žůrek, Hradil, Juřica, Staněk
Střídali: Vašulka, D. Hamalčík, P. Lukáš, Chrudina, Malenovský
Bzenec,  20.4. 2024

 

Hodnocení trenéra FC TVD Petra Slončíka ve Zlínském deníku:

 

„Na parádním hřišti vyhrál soupeř zaslouženě,“ sportovně uznal trenér TVD Petr Slončík. „Ano, byl to nás klasický zápas. Dobře hrajeme, držíme balon, ale jen po poslední třetinu hřiště. Tento neduh nás provází celou sezonu. „Na stoperských postech improvizujeme, nyní nastoupila opět nová dvojice. V útočné šestnáctce nejsme nebezpeční, špatně řešíme finální situace,“ zopakoval smutně zkušený kouč Slavičína. „Domácí hráli z hlubokého bloku, na brejky. Domácí na tento typ hry mají kádr dobře poskládaný, bohužel my lacino inkasovali – po brejcích, z odražených míčů. Navíc Absolonova trefa patřila do kategorie parádních,“ smekl naoko Slončík.

 

Více ve Zlínském deníku – https://zlinsky.denik.cz/fotbal-divize/serie-uspechu-divizniho-slavicina-skoncila-kde-a-proc-20240420.html

 

 

 

Hodnocení trenéra Bzence Libora Škodíka v Hodonínském deníku:

 

„Výsledek odpovídá průběhu utkání. Slavičín se nejspíš uspokojil s umístěním v tabulce,“ řekl bzenecký trenér Libor Škodík. Od úvodu utkání však jasně diktoval tempo hry domácí Slovan. Ten se ujal vedení už ve dvanácté minutě po brance Martina Vaďury. Do přestávky skóre ještě navýšili Nikola Absolon s Petrem Kasalou. „Po třetí brance už bylo víceméně po zápase,“ uvedl domácí stratég. „Kluky jsem v poločase upozorňoval na podobnou situaci z minulého zápasu. Po změně stran se však žádné drama nekonalo. „Věděl jsem, že když přečkáme patnáct minut, soupeř nám už vítězství nevezme,“ tvrdil bzenecký kouč.
Více v Hodonínském deníku – https://hodoninsky.denik.cz/fotbal-divize/slovan-bzenec-slavicin-libor-skodik-domaci-neporazitelnost.html?login=1