Do nového ročníku jdeme zpět do divize ,,E“ a s novým trenérem

Dvě výrazné změny nás čekají na začátku nové sezony. Tou první je přesun zpět do divize ,,E“, kterou jsme hráli dlouhá léta. Druhá velká změna je na postu trenéra, kdy dosavadní kouč Otépka skončil na vlastní žádost.

Novým trenérem se stal Pavel Prešnajder, který ukončil svoji hráčskou kariéru a přesunul se na post trenéra našeho áčka. ,,Upeklo se to docela rychle, kdy nabídku jsem dostal před koncem jarní části. Rozhodl jsem se, že ji přijmu, protože je to pro mě velká výzva trénovat divizi. Ve Slavičíně je dobrý mančaft a pro mě je to výborná první trenérská štace,“ komentuje nový trenér jak se zrodil jeho přesun na trenérskou lavici.

Ten taky nastínil průběh přípravy. ,,Určitě první dva týdny budeme trénovat čtyřikrát týdně, kdy do toho vložíme trénink na zpestření,“ má jasno nový kouč. Ve Slavičíně se renovuje hrací plocha, proto se stále řeší, kde bude mužstvo trénovat. ,,Uvidíme, jak to všechno dopadne. Po úvodním 2 týdenním bloku jsme chtěli přejít na práci s míčem, ale prozatím nevím, kde budeme trénovat, takže to se bude řešit všechno za pochodu,“ nedělá si zbytečné starosti trenér Prešnajder.

Fanoušky jistě zajímá, zda-li se v týmu objeví nové tváře. I tady má trenér jasno. ,,Zatím máme zájem o dva hráče a měli bychom se s nimi domluvit. Jeden útočník a druhý krajní záložník. Přestávka je krátká, takže další doplnění budeme směřovat především do zimní přípravy, kdy bych chtěl přivést nové hráče i z okolí Slavičína.“