Trenér benjamínků FC TVD Slavičín Ondra Šála hodnotí právě skončenou sezónu

 

 

/Slavičín/ Trenéry slavičínských benjamínků jsou Adam Chmela a Ondra Šála. Ti se v zimním období potýkali s rozsáhlou marodkou svých svěřenců. Hráči absolvovali kvalitní halový turnaj ve slováckém Hluku. Situace se pak zlepšila po provedeném náboru nových hráčů. Další turnaj odehráli benjamínci v Bojkovicích, kde se zúčastnili Astona cup. Jedenáct hráčů odchází do mladší přípravky. K doplnění kádru by mělo dojít z dalšího náboru, který proběhne začátkem školního roku, ale u trenérů můžete své dítě příhlásit k fotbalovým tréninkům kdykoliv.

 

 

Naši nejmladší fotbalisté začali svoji sezonu náborovým tréninkem 11.9. 2023 kdy nám doplnili řady noví kluci a holky, kteří chtěli začít s fotbalem. Na pravidelných pondělních a čtvrtečních trénincích se scházelo průměrně deset až dvanáct mladých fotbalistů, kteří se učili prvním fotbalovým dovednostem. Celková základna benjamínků čítá cca osmnáct dětí. Celou zimní část sezony jsme ovšem bojovali s rozsáhlou marodkou a na tréninky do tělocvičny Základní školy se nás scházelo sotva šest. To se projevilo i na neúčasti na téměř žádném turnaji, jelikož by ani nebylo s kým jet. V zimě jsme se zúčastnili tím pádem jen velmi kvalitně obsazeného turnaje v Hluku, kde jsme ale ostudu určitě neudělali. Slabší docházka nás trápila i na začátku jara, což se změnilo až vyhlášením celoročního náboru, který naše řady zase rozšířil a tréninků se účastnilo opět průměrně dvanáct dětí. Na závěr sezony jsme se zúčastnili turnaje v Bojkovicích a sezonu jsme zakončili již tradičně zmrzlinou a koupáním ve fontáně na Horním náměstí po čtvrtečním tréninku 20. června 2024. Všechny benjamínky bychom chtěli pochválit, za to, jak přistupovali k tréninku, když byli zdraví. Jsme rádi, že je fotbal baví, což bylo vidět na zlepšení výkonů proti začátku sezony, a to zase těší nás trenéry.

 

Novou sezonu zahájíme opět začátkem září novým náborovým tréninkem, protože nám odchází jedenáct dětí ročníku 2017 do mladší přípravky, přejeme jim, aby se fotbalem bavili stejně jako doposud a nepolevovali v tréninku. Díky borci!

 

 

 

 

Trenéři benjaminků FC TVD Slavičín –  Adam Chmela a Ondra Šála

 

 

 

 

Nadále probíhá celoroční nábor dětí ročníku 2017 (ti už ale půjdou do mladší přípravky) případně 2018 a mladších. Hlásit se můžete u trenérů slavičínských benjamínků – Adama Chmely a Ondřeje Šály – tel. +420737577965