Trenér mladší přípravky FC TVD Slavičín Stanislav Urbaník hodnotí uplynulou sezónu

/Rozhovor/ Koučem mladší přípravky v našem klubu je Stanislav Urbaník. Tomu pomáhají další dva trenéři a to Martin Fojtů a Jakub Kozubík. Prvně jmenovaného jsme požádali o krátké zhodnocení uplynulé sezóny u mladší přípravky. Ta skončila v zimním satelitu na velmi lichotivém třetím místě. Odehrála i několik halových turnajů. V mistrovské soutěži poměřila síly s Vizovicemi, Horní Lhotou a Nevšovou. Trenéři měli v týmu přes dvacet hráčů, což je úctyhodné číslo.

 

Hodnocení trenéra mladší přípravky Stanislava Urbaníka:

Na začátku sezóny jsme začínali s 18-ti hráči. V průběhu jara k nám přišli další kluci, takže celkový počet hráčů na konci sezóny je cca 24. Docházka na tréninky byla velmi dobrá. Průměrně bylo na tréninku 16 kluků. Díky takové docházce věřím, že kluky tréninky bavily a těšili se na ně.

 

Odehráli jsme přes dvacet turnajů. Na každém turnaji kluci změřili síly se soupeři z blízkého i dalekého okolí a nabrali nové zkušenosti, které jim pomohou v dalším rozvoji. Kluci vytvořili skvělý kolektiv. Závěrem bych chtěl poděkovat rodičům za to, že vedou své malé fotbalisty ke sportu, což je zvláště v dnešní době velmi důležité.