Benjamínci FC TVD Slavičín se v neděli představili na turnaji Astona cup v Bojkovicích

 

 

/Bojkovice/ V neděli 26.5.2024 se benjamínci FC TVD Slavičín představili na turnaji pod názvem Astona cup, který pořádal klub SK Slovácká Viktorie Bojkovice. Benjamínci Slavičína poměřili síly s celky FC Brumov, SK Vizovice, SK Louky, TJ Pitín, SK Bylnice a dvěma týmy domácích SK SV Bojkovice. Začátek turnaje byl v 8.30 hodin a Slavičané  v úvodním duelu nastoupili proti domácím Bojkovicím. Mladí Slavičané v turnaji celkem nastříleli šestnáct branek a nejlepším střelcem byl Martin Šála.

 

V neděli 26.5. se benjamínci FC TVD Slavičín představili v Bojkovicích na Astona Cupu určenému pro děti ročníku 2017 a mladším. Naši borci se na dvou hřištích ve čtrnáctiminutových zápasech systému 4+1 postupně utkali se soupeři z SK SV Bojkovice, kteří postavili dva týmy, SK Vizovice, FC Brumov, TJ Pitín, SK Louky a TJ Nedašov. Pro většinu našeho týmu to byl první turnaj, pro některé dokonce první turnaj po pár trénincích. Výsledky v této kategorii nejsou důležité, hraje se pro radost ze hry a pohybu, aby se děti naučili mít fotbal rádi, což se povedlo, děti i přes nezdary měli stále chuť hrát a střílet góly, kterých nastříleli šestnáct a patří jim za to potlesk.

Naši šikulové byli za výkon odměněni medailemi a sladkostmi od pořadatelů turnaje. Velký dík do Bojkovic za pozvání a za organizaci, která byla perfektní.

A nakonec bych chtěl poděkovat rodičům za skvělý servis v šatně a podporu při turnaji. A klukům z ročníku 2017, kteří budou přecházet do mladší přípravky, ať se jim tam daří a hlavně ať se fotbalem pořád baví tak jako doteď. Díky kluci!

 

Střelci týmu: Marťa Šála – 7 gólů, Pepa Matonoha – 4, Tom Kulíšek – 3, Miki Milička – 1, Peťa Souček – 1

 

Nadále probíhá celoroční nábor dětí ročníku 2017 (ti už ale půjdou do mladší přípravky) případně 2018 a mladších. Tréninky máme každé pondělí a čtvrtek od 16:30 na stadionu! Hlásit se můžete u trenérů slavičínských benjamínků – Adama Chmely a Ondřeje Šály – tel. +420737577965 

 

 

 

 

 

 

Sestava podle fotky z leva: Jirka Kozubík, Peťa Juřica, Natálka Frajtová, Miki Milička, Pepa Matonoha, Marťa Šála, Ríša Klein, Tomík Kulíšek a Peťa Souček (leží)

 

 

 

 

 

 

Trenéři: Adam Chmela a Ondřej Šála

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTOGALERII z loňského turnaje od Gabriely Maňasové najdete zde: 

 

https://eu.zonerama.com/GabrielaManasova/Album/9937401