Fotbalisté Slavičína udrželi v Kozlovicích jarní neporazitelnost

/Kozlovice/ V nedělním odpoledni čekal na slavičínské fotbalisty duel s Kozlovicemi. Domácí se ujali po sedmnácti minutách hry vedení. Valaši ve druhé půli Juřicou srovnali. Patnáct minut před koncem si Kozli vzali vedení nazpět. Deset minut před závěrečným hvizdem si dali domácí vlastní branku. Po velmi dobrém výkonu si Slavičané z Přerovska odvážejí cenný bod. Další utkání odehrají hráči FC TVD  v neděli 14. dubna na domácím hřišti proti FK Nový Jičín. Zápas má výkop v tradičním času v 10.15 hodin.

2:2 (1:0)

 

FC TVD Slavičín
Branky: Juřica, vlastní
Sestava: Pjajko – Goňa, Žůrek, M.Vincour, Vašulka, Naňák, M.Kořenek, Školník, Jakubowicz, Juřica, Hradil
Střídali: Kalus, Kostka, Chrudina
Kozlovice, 7.4. 2024

Hodnocení trenéra Petra Slončíka ve Zlínském deníku:

První poločas opět přinesl obrázek známý ze vzájemných duelů. „My tvořili, měli častěji míč na kopačkách, měli spoustu standardek, ale skóroval protivník. Nezvládli jsme ubránit jeden jejich brejk. Ještě hůře mohlo být o chvíli později, ale další loženku domácích lapil gólman. Přestože jsme ztráceli, herně to bylo od nás v pořádku, kluci zasloužili pochvalu,“ vzkázal do kabiny Slončík. Také po změně stran se obraz hry nezměnil, přičemž hosté se dočkali vyrovnání. „Se štěstím, střelu Školníka dorazil připravený Juřica. Bohužel čtvrt hodiny před koncem, kdy jsme měli zraněného hráče jsme zaspali při autovém vhazování a soupeř naši nekoncentrovanost gólově využil,“ mávl rukou kouč hostů.

 

Více ve Zlínském deníku – https://zlinsky.denik.cz/fotbal-divize/fotbaliste-slavicina-na-jare-neporazeni-vezou-cenny-bod-z-kozlovic-20240407.html

 

Hodnocení trenéra Davida Kobylíka v Přerovském deníku:

 

„Byl to kvalitní soupeř, zápas skončil asi zaslouženou remízou, potřebovali bychom trošku více štěstíčka,“ ohlédl se kozlovický trenér David Kobylík.  Jeho tým neměl během teplého nedělního odpoledne navrch. Slavičín byl více na míči, hrozil a brankář Obzina si musel připsat už v prvním poločase několik zákroků.

„Kvalitní, myslím si, že pro diváky atraktivní a velmi dobrý zápas z obou stran. Nepotvrdili jsme naše vedení z dalších situací, které jsme si vytvořili. Soupeř ale ukázal, že je silný, není náhoda, že poslední roky hraje nahoře a jaro začal velmi dobře,“ uznal Kobylík. „Hrozili jsme z brejků a hráli to, co jsme chtěli. Bohužel, nedali jsme druhý gól a další situace se nám vymstily,“ pokrčil rameny David Kobylík. „Klukům nemám co vytknout, šli na hranu, dva se nám bohužel zranili. Jsem spokojený s jejich nasazením,“ dodal.

 

Více v Přerovském deníku – https://prerovsky.denik.cz/fotbal-divize/fk-kozlovice-fc-tvd-slavicin-zraneni-vlastni-gol-vogl-video-foto.html