Dorostenci FC TVD Slavičín doma rozstříleli Uherský Brod

/Slavičín/ Dorostence Slavičína čekalo v sobotu velmi těžké utkání proti Uherskému Brodu. Duel dvou předních týmů Krajského přeboru se hrál na hrádecké umělce. Domácím vyšel parádně první poločas a svého soupeře zasypali pěti brankami. Ve druhém dějství Slavičané zvolnili tempo a dovolili hostím zkorigovat konečný výsledek. Další mistrovské utkání odehrají Slavičané v sobotu 6. dubna ve Slušovicích.

FC TVD Slavičín

7:3 (5:0)

UT Slavičín-Hrádek v 10.00 hodin

Branky: Rapant 3, Šimoník, Kostka, Jandl, Lukáš P.
Sestava:
Slavičín, sobota 30.3.2024

V dalším utkání v KP si slavičínští dorostenci proti Uherskému Brodu s chutí zastříleli. Po půli vedli nad Broďany již o pět branek. Ve druhém dějství padlo ještě pět branek, domácí skórovali dvakrát, ke slovu se dostali také hosté, kteří se trefili třikrát. Hattrickem se opět blýskl Jakub Rapant, další branky přidali Šimoník, Kostka, Petr Lukáš a Jandl. Další zápas odehrají slavičínští dorostenci ve Slušovicích.

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Tomečka:

První poločas jsme zvládli výborně, hráli jsme organizovaně, směrem dozadu jsme soupeře vůbec do ničeho nepouštěli a směrem do ofenzivy, jsme hráli rychle a přesně. Začátek druhého poločasu jsme polevili, čehož soupeř využil a vstřelil nám tři rychlé góly, závěr utkání už patřil zase nám a tak jsme těžké utkání zasloužené dotáhli do vítězného konce. Na závěr bychom chtěli celý tým poděkovat za fantastický fanklub složený z mladých hráčů FC TVD, který nás celý zápas podporoval, fandil a byl naším dvanáctým hráčem.

 

Hodnocení utkání na webu Uherského Brodu:

 

ČSK Uherský Brod – FC TVD Slavičín 3:7 (0:5)

 

 

Zdroj: https://www.cskub.cz/