Dorostenci FC TVD Slavičín přivítají v sobotu Uherský Brod

/Slavičín/ Dorostence Slavičína čeká v sobotu velmi těžké utkání proti Uherskému Brodu. Hosté jsou stále jedním z aspirantů na postup do dorostenecké divize. Navíc Slavičané mají Broďanům co oplácet, neboť v podzimním duelu na Orelském stadionu prohráli o tři branky. Utkání se bude hrát na umělé trávě ve Slavičíně-Hrádku v sobotu 30. března se začátkem v 10.00 hodin.

FC TVD Slavičín

sobota 30.3. 2024

UT Slavičín-Hrádek v 10.00 hodin

Branky: 
Sestava:
Slavičín, sobota 30.3.2024

 

 

Poslední výsledek dorostenců Uherského Brodu z webu klubu:

 

ČSK Uherský Brod – FK Louky 2:1 (1:0)

Do prvního jarního mistrovského zápasu krajského přeboru dorostu jsme vstoupili poměrně aktivně, soupeře jsme zatlačili na jeho polovinu a vytvořili jsme si taky několik gólových příležitostí. Ve stoprocentních šancích ale neuspěli – postupně Mates Dubský, Vojta Straňák ani Ríša Kovařík hostujícího brankáře nepřekonali, tak jsme si museli pomoct standartkou. Po rohu Honzy Gazdíka se prosadil stoper Radim Zálešák. Soupeř poctivě bránil a hrozil hlavně z brejkových situací, takže se Kuba Srnec v naší brance rozhodně nenudil a vyřešil několik složitých situací.

Druhý poločas jsme si přestali vytvářet příležitosti ke vstřelení gólu a soupeř vycítil šanci na vyrovnání, ke kterému nakonec v 81. minutě po rychlém brejku taky došlo. Posledních deset minut se z naší strany změnilo v křečovité dobývání soupeřovi branky, ale bez vyložené šance. Naštěstí jsme si v nastaveném čase znovu pomohli standartkou, kdy Honza Gazdík posadil balon na hlavu Ríšovi Kovaříkovi.

Všem je nám ale jasné, že takový výkon by nám příští týden, v přímém souboji o první místo na půdě Slavičína, určitě nestačil.

 

Zdroj: https://www.cskub.cz/