Přípravné utkání s Brumovem rozhodl v samotném závěru Staněk

/Slavičín/ Fotbalisté FC TVD Slavičín odehráli v sobotním dopoledni třetí přípravné utkání proti nedalekému Brumovu. V sestavě Slavičanů se objevila nová akvizice Erik Hradil, který přišel z Rakouska a před časem v našem klubu už působil. Utkání nakonec rozhodl David Staněk, který se v samotném závěru dokázal dvakrát střelecky prosadit. Další přípravné utkání odehrají Slavičané v sobotu 2. března proti Hluku. Začátek utkání na UT ve Slavičíně-Hrádku je v 10.00 hodin.

FC TVD Slavičín

4:2 (2:1)

UT Slavičín-Hrádek v 10.30 hodin

Branky: Staněk 3, Jakubowicz z penalty
Sestava: 
Střídali: 
Slavičín, 24.2. 2024

 

Slavičané se dostali rychle dovedení a do půle padlo ještě po jedné brance na každé straně. Ve druhém dějství se na hřiště dostalo i několik slavičínských dorostenců. Hosté si vytvořili několik nadějných příležitostí a po zásluze pak srovnali. Rozuzlení duelu přišlo až na konci, kdy hostující obraně dvakrát pláchl David Staněk a utkání rozhodl ve prospěch Slavičanů. Navíc v tomto utkání zkompletoval hattrick, jednu trefu přidal Adam Jakubowicz z penalty. 

Co se týká pohybu v kádru, ze Zlínska zamířil Viktor Rožek do Rakouska, stejným směrem či do ambiciózní Nivnice odešel Pavel Škubník. Hostující Hönig se vrátil do Zlína Přišla zatím jediná posila a to Erik Hradil z rakouského klubu SCU Poysbrunn/F. Do přípravy bylo zařazeno také několik nadějných dorostenců. O případných posilách se ještě vedou jednání po uzavření soupisek regionálních mužstev.

 

 

Zimní příprava FC TVD Slavičín 2024:
27.1. 2024 – sobota  – FC Slušovice na UT v Hrádku  2:0
3.2. 2024   – sobota –  ŠK LR Lednické Rovné na UT v Hrádku 1:7
10.2. 2024 – sobota  – TJ Valašské Meziříčí na UT v Hrádku – zrušeno
24.2. 2024 – sobota  – FC Brumov na UT v Hrádku 4:2
2.3. 2024 –  sobota –   TJ Spartak Hluk na UT v Hrádku v 10:00 hodin
Mistrovské utkání:
9.3. 2024 – sobota – FK Nové Sady  na UT v Hrádku v 10:30 hodin