Mladší přípravka FC TVD Slavičín vyhrála mezinárodní turnaj v Hluku

/Hluk/ V sobotu 25. listopadu se mladší přípravka FC TVD Slavičín představila na mezinárodním turnaji v moravském Hluku. Kromě čtyř českých týmů zde startovaly i dva kvalitní celky ze Slovenska – MFK Skalica a FK Senica. O prvenství Slavičanů v turnaji nakonec rozhodovala mini tabulka tří týmů a z toho vyšli nejlépe mladí Valaši. Navíc se stal Jakub Kozubík nejlepším střelcem celého turnaje. 

 

Hodnocení trenéra mladší přípravky Stanislava Urbaníka:

V sobotu 25.11. 2023 jsme se zúčastnili mezinárodního turnaje v Hluku. Na turnaji startovalo šest týmů. Domácí TJ Spartak Hluk, TJ Sokol Knežpole, FK Luhačovice, FC TVD Slavičín a slovenské celky MFK Skalica a FK Senica  Hned první zápas se nám příliš nepovedl a prohráli jsme se Skalicí. Zároveň to byla ale naše jediná prohra v celém turnaji. Zbývající zápasy jsme vyhráli. Taktéž jednu prohru zaznamenal Hluk a Skalica a o konečném pořadí rozhodovala mini tabulka. Rozdílem jediné branky jsme nakonec celý turnaj ovládli před Skalicí a Hlukem. Nejlepším střelcem turnaje se stal náš Kuba Kozubík. Velké poděkování patří všem  hráčům za předvedenou hru a rodičům za podporu v hledišti.

 

Článek o turnaji ve Slováckém deníku:

V sobotu se v Hluku utkala také družstva mladších přípravek a minipřípravek.

V nejmenší kategorii se výsledky nepočítaly, takže organizátoři ani nevyhlašovali konečné pořadí. „Vyhráli všichni,“ tvrdí s úsměvem předseda pořádajícího Spartaku Huku Zdeněk Horák.

Klání mladších přípravek ovládl Slavičín, druhá byla Skalica a třetí skončil domácí Hluk. „Všechny týmy získaly shodně dvanáct bodů, takže o vítězi rozhodla minitabulka vzájemných zápasů, jediný gól,“ hlásí Horák.

V sobotu se u tvrze představilo osmnáct mládežnických družstev, v neděli se utkalo pět týmů. „Tento turnaj jsme uspořádali poprvé. Věřím, že se oddílům u nás líbilo. My jsme s úrovní i organizací spokojení,“ dodal Horák.

 

Zdroj: https://slovacky.denik.cz/fotbal-kraj/podivejte-se-nadeje-slovacka-ovladly-halovy-turnaj-pripravek-v-hluku-20231126.html