Benjamínci FC TVD Slavičín se v sobotu představili na turnaji v Hluku

 

 

/Hluk/ V sobotu 25.11.2023 se benjamínci FC TVD Slavičín představili na turnaji ve slováckém Hluku, který pořádal domácí klub TJ Spartak Hluk. Benjamínci Slavičína poměřili síly s Vlčnovem, Javořinou, Loukami, Hlukem, Veselím nad Moravou a nakonec s Bojkovicemi. V turnaji startovalo celkem osmnáct mládežnických týmů.

 

 

 

V sobotu 25. listopadu se naši nejmladší představili na turnaji ve sportovní hale v Hluku. Na turnaj bylo přihlášeno dvanáct týmů ročníku 2017 a šest týmů ročníku 2018 ty se utkali mezi sebou na čtyřech hřištích systémem 3+0, kdy každý tým odehrál šest dvanáctiminutových zápasů. Výsledky a skóre se nepočítalo, vítězové byli všichni hráči. Naši kluci postupně poměřili síly s Vlčnovem, Javořinou, Loukami, domácím Hlukem, Veselím nad Moravou a nakonec s Bojkovicemi. Soupeřům nastříleli úctyhodných 32 branek a do každého zápasu dali stoprocentní nasazení. Chtěl bych kluky pochválit, jak k turnaji přistoupili a s jakou chutí hráli a reprezentovali FC TVD Slavičín. Zároveň bych chtěl poděkovat rodičům za pomoc v šatně a podporu v hledišti.

 

 

 

Střelci: Lukáš Ščuglík – 11 gólů, Adrian Chmela – 10 gólů, Martin Šála – 7 gólů, Šimon Belák – 2 góly, Petr Souček – 1 gól, Mikuláš Milička – 1 gól

 

 

 

Sestava podle fotky z leva: Mikuláš Milička, Šimon Belák, Martin Šála, Lukáš Ščuglík, Petr Souček, Jiří Kozubík, Adrian Chmela.

Trenéři: Adam Chmela a Ondra Šála

 

 

 

Za FC TVD Slavičín – trenér benjamínků Ondřej Šála