Trenér starší přípravky FC TVD Slavičín Roman Überall hodnotí podzimní sezónu

 

/Slavičín/ V podzimní části byla přípravka zařazena do skupiny E společně s týmy z Vizovic, Horní Lhoty a Nevšové. Svěřenci trenérů Romana Überalla a Dalibora Majce svým soupeřům nadělovali  a své vrstevníky převyšovali. Starší přípravka FC TVD Slavičín také dominovala na dalším ročníku KUDY cup v Pitíně, který se hrál pod záštitou bývalého českého fotbalového reprezentanta Ondřeje Kúdely. V plánu mají mladí Slavičané opět odehrát zimní satelit a několik dalších halových turnajů.

 

 

 

Hodnocení trenéra starší přípravky Romana Überalla:

 

V týmu máme dvacet hráčů, tréninková účast během celého podzimu byla velmi dobrá. Během podzimu jsme odehráli tři mistrovské turnaje, stejně jako hráči mladší přípravky. Soupeři z Horní Lhoty, Vizovic a Nevšové nám herně nestačili a bylo vidět, že naši hráči jsou výkonnostně na tom podstatně lépe.  Na turnajích jsme všechny poráželi, většinou dvojciferným výsledkem, ale to zde není vůbec podstatné. Určitě bylo zařazení s těmito celky do skupiny špatné a chyběli nám kvalitní soupeři z Brumova, Štítné nad Vláří nebo Bylnice, jako tomu bylo v uplynulé sezoně. A proto jsme ty šikovnější hráče posílali hrát za mladší žáky, kde výkonnostně rozhodně nezaostávali a dokázali se zde prosadit.

 

 

Nyní už zahajujeme halovou sezonu, ve které nás čeká celkem jedenáct turnajů, z toho šest satelitů, který chceme vyhrát. První turnaj hrajeme už teď v neděli 26. listopadu ve slováckém Hluku. Další víkend jedeme na mezinárodní turnaj do slovenského Horného Srnie. Další turnaje následují po Novém roce. Takže budeme mít celkem našlapaný program, ale hráči se mohou i v hale učit nějakým novým dovednostem.

 

Poděkování patří všem rodičům za jejich vedení kluků k tréninkům a zápasům.