Trenér mladší přípravky FC TVD Slavičín Stanislav Urbaník hodnotí podzimní část

/Rozhovor/ Trenérem mladší přípravky v našem klubu je Stanislav Urbaník. Tomu pomáhají další trenéři a to Martin Fojtů a Jakub Kozubík. Prvně jmenovaného jsme požádali o krátké zhodnocení podzimní části u mladší přípravky.

 

Hodnocení trenéra mladší přípravky Stanislava Urbaníka:

Během podzimu jsme odehráli tři mistrovské turnaje. Oproti minulé sezoně nás přiřadili do skupiny s celky Vizovic, Horní Lhoty a Nevšové. Začínali jsme na domácí půdě ve Slavičíně. Turnaj se nám vydařil. Vyhráli jsme všechny tři zápasy. Další turnaj pořádala Horní Lhota. Připsali jsme si výhru, remízu a prohru. Poslední podzimní turnaj v Nevšové se nám povedl nejméně. V deštivém počasí jsme uhráli remízu a dvakrát těsně prohráli. Poslední turnaj se měl konat ve Vizovicích, ale nakonec byl přeložen na jarní část sezony.

 

 

Odehráli jsme i přátelské zápasy s Bojkovicemi. Jednou na umělce v Hrádku a podruhé nás pozvaly Bojkovice do haly. Od příštího týdne začínáme chodit trénovat do tělocvičny na učilišti v SOU Slavičín-Divnice. Dny i časy tréninků zůstávají stejné. Pondělí a čtvrtek od 16:30-18:00. Do konce roku odehrajeme ještě jeden halový turnaj, který se koná v sobotu 25.11. v Hluku. Po novém roce se opět představíme na satelitu, který pořádají Bojkovice. Po satelitních turnajích nás čeká ještě ještě jeden turnaj ve Zlíně, který pořádá OFS. Poté již následuje jarní část sezóny.

 

Chtěl bych poděkovat klukům za snahu a dobré výkony a rodičům za podporu.