Dorostenci FC TVD Slavičín si poradili s otrokovickým Baťovem

/Slavičín/ Dorostenci Slavičína vyhráli s Baťovem, když o své výhře rozhodli až po změně stran. První půle branku nepřinesla a obě obrany byly pozorné. Ve druhém dějství si Slavičané vypracovali tříbrankový náskok zásluhou střelecky disponovaného Lukáše a Zoubka. Hosté vstřelili čestný úspěch až sedm minut před koncem. V posledním podzimním utkání cestují slavičínští dorostenci do Holešova.

FC TVD Slavičín

3:1 (0:0)

Branky: Lukáš 2, Zoubek
Sestava:
Slavičín, sobota 21.10.2022

 

 

 

 

 

 

Dorost FC TVD Slavičín odehrál další mistrovské utkání na domácí půdě proti jednomu z tradičně nejlepších týmů v soutěži z otrokovického Baťova. V prvním poločasu se střelci obou celků neprosadili a brankáři dokázali udržet čisté konto. Vše podstatné se odehrávalo ve středu hřiště a šancí na obou stranách moc nebylo. Taktická bitva tak skončila po prvním dějství bezbrankovou remízou. Ve druhé půli přidali Slavičané na obrátkách a v 57. minutě je poslal Petr Lukáš do vedení. O tři minuty později se domácí radovali podruhé, kdy další trefu přidal Zoubek. Hosté byli vývojem utkání zaskočeni a čtvrt hodiny před koncem inkasovali opět z kopačky Petra Lukáše potřetí. Otrokovičtí fotbalisté pak dali sedm minut před závěrečným hvizdem výsledku konečnou podobu, kdy upravili na 1:3. Spanilá jízda podzimní částí slavičínských dorostenců tak trvá i nadále, svěřenci trenéra Pavla Tomečka již nasbírali 30 bodů a v tabulce Krajského přeboru se vyhřívají na krásném druhém místě.

 

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Tomečka:

První poločas z našeho pohledu nebyl takový, jak jsme si představovali. Nedařilo se nám hrát aktivně do ofenzivy a v defenzivě to nebylo taky ono. O poločase jsme si v kabině řekli, že musíme zvýšit pohyb a hrát dopředu daleko aktivněji a vzadu se vyvarovat zbytečných chyb. Což se nám i dařilo a z vytvořených šanci´ jsme se prosadili gólově dvakrát Petrem Lukášem a jednou Ondrou Zoubkem. Pochvala patří celému mužstvu za bojovnost a týmový výkon.