Dorostenci Slavičína rozhodli o své výhře v Hluku již v první půli

/Hluk/ Dorostenci Slavičína si připsali v Krajském přeboru další výhru. Tentokrát zvítězili na půdě Hluku o dvě branky, když o své výhře rozhodli již do poločasu. Nejdříve se prosadil Zoubek a druhou trefu přidal Petr Lukáš. Výhra hráčů FC TVD ale mohla být mnohem vyšší, neboť tradičně zahodili několik vyložených brankových šancí. V dalším utkání přivítají slavičínští dorostenci v sobotu 21.10. otrokovický SK Baťov. 

  

0:2 (0:2)

FC TVD Slavičín
Branky: Zoubek, Lukáš P.
Hluk, sobota 14.10. 2023

 

 

 

 

Dorost FC TVD Slavičín odehrál další mistrovské utkání Krajského přeboru v sobotu 14.10. 2023 na půdě předposledního týmu tabulky z Hluku. Hosté byli v duelu se slováckým týmem velkým favoritem. Na skvěle připraveném hřišti velkých rozměrů nakonec zápas zvládli na jedničku. O své výhře Slavičané rozhodli již v prvním dějství. V patnácté minutě zařídil vedení Zoubek. Po třiceti minutách se prosadil Petr Lukáš a hosté vedli již o dvě branky. Jejich vedení mohlo být i vyšší, ale své možnosti nevyužili. Ve druhé půli Slavičané kontrolovali vývoj hry a domácí na dostřel brankáře Fojtů příliš nepouštěli. Další možnosti ke vstřelení branky Slavičané nevyužili a z pod hlucké tvrze tvrze si odvážejí zasloužené vítězství. V tabulce Krajského přeboru jsou hráči FC TVD na velmi lichotivém druhém místě, když nasbírali již 27 bodů.  V dalším kole hostí v sobotu 21.10. celek z Baťova.

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Tomečka:

Na výborném hřišti v Hluku jsme od začátku zápasu byli lepším týmem. V prvním poločase jsme si vytvořili řadu brankových příležitosti, z nichž jsme proměnili dvě. A to Ondrou Zoubkem a Petrem Lukášem. I když jsme si i ve druhém poločase vytvořili nějaké gólové šance, které zůstaly bohužel nevyužité, tak to nebylo z naší strany takové, jako bychom si představovali. Ale výsledek jsme si v klidu pohlídali a soupeře jsme do ničeho vážnějšího nepustili a po zásluze bereme tři body.