Dorostenci rozhodli o své výhře v Otrokovicích ve druhé půli

/Otrokovice/ Dorostenci Slavičína si připsali v Krajském přeboru další výhru. Tentokrát zvítězili na půdě FC Zlínsko vysoko 6:2. Přitom začátek utkání Slavičanům vůbec nevyšel a museli stahovat dvoubrankové manko. Do půle fotbalisté FC TVD srovnali. Ve druhém dějství Valaši čtyřmi brankami otočili duel ve svůj prospěch. V tabulce KP patří Slavičanům druhá příčka za vedoucími Bojkovicemi. Právě tohoto soupeře hostí dorostenci v sobotu 7. října na domácím hřišti.

  

2:6 (2:2)

FC TVD Slavičín
Branky: Hubáček 2, Rapant, Cuřín, Zoubek a Bor
Otrokovice, neděle 1.10. 2023

 

 

 

 

Dorost FC TVD Slavičín odehrál další mistrovské utkání Krajského přeboru v neděli 1.10. 2023 na půdě FC Zlínsko. Začátek utkání zastihl slavičínský celek ještě na cestě, než se totiž hráči rozkoukali, již prohrávali o dvě branky. A to běžela teprve čtrnáctá minuta. Svěřenci Pavla Tomečka  se však ze špatného úvodu oklepali a ještě do půle zásluhou Rapanta a Cuřína srovnali. Druhá půle již byla v režii Slavičanů. Nejprve Hubáček proměnil penaltu a o chvíli později stejný hráč zvyšoval již na 4:2. V závěru hosté přidali další dvě trefy, kdy se prosadil Zoubek a po něm i sváteční střelec Matěj Bor. Další utkání odehrají dorostenci v sobotu 7.10. na domácím hřišti, kdy v souboji o první místo v Krajském přeboru přivítají v derby SK SV Bojkovice.

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Tomečka:

 

Začátek zápasu nám nevyšel podle plánu. I když se nám dařilo od první minuty hrát kombinačně, tak se nám nepodařilo zachytit dva rychlé brejky soupeře, který nás potrestal hned v úvodu dvěma góly. Do poločasu se nám podařilo ještě zápas vyrovnat, ze standardních situaci a to Kubou Rapantem a Robinem Cuřínem. Ve druhém dějství jsme hned od začátku opět byli aktivní a podařilo se nám hned v úvodu po faulu na Lukyho Hubáčka vybojovat pokutový kop, který sám faulovaný penaltu proměnil. Chvíli poté se nám po krásné kombinaci podařilo opět přidat další gól, který opět dal Luky Hubáček. Na 5:2 se pak krásně trefil Ondra Zoubek. V závěru jsme ještě výhru potvrdili gólem, který dal Matěj Bor. Celkově jsme předvedli výborný týmový výkon. Mužstvo i za stavu 0:2 hrálo trpělivě a věřilo své hře a výsledek otočilo. A jsem na všechny kluky pyšný a věřím, že v příštím zápase, kdy nás čeká regionální derby o první místo s Bojkovicemi, budeme úspěšní.