Dorostenci FC TVD Slavičín nezvládli proti Kunovicím druhý poločas

/Slavičín/ Dorostenci Slavičína podlehli v dalším mistrovském utkání na hřišti ve Slavičíně celku z Kunovic. Utkání v první půli branky nepřineslo. O půli střídali Kostka s Lukášem, kteří odjeli s A týmem do Rýmařova. Hosté oslabení domácího týmu využili ke vstřelení tří branek. Za domácí celek snížoval na 1:2 střelec Rapant. V dalším mistrovském utkání se Slavičané představí v nedělním dopoledni v Otrokovicích, kde bude jejich soupeřem FC Zlínsko.

FC TVD Slavičín

1:3 (0:0)

Branka: Rapant

 

 

 

Dorost FC TVD Slavičín odehrál  další mistrovské utkání na hřišti ve Slavičíně proti Kunovicím. Minulé utkání skončilo na hrádecké umělé trávě prohrou Slavičanů 1:3 a stejný výsledek se urodil i v sobotním utkání. Hosté se představili jako velmi fotbalový celek a na těžkém terénu dokázal i dobře kombinovat. Slavičané se dostali do několika vyložených šancí, ale brankáře hostí nepřekonali. O půli museli vystřídat trenéři Frantu Kostku a Petra Lukáše a na výkonu týmu to bylo znát. Hostím se podařilo vstřelit dvě branky. Pohotový Rapant ještě vykřesal naději snížením na 1:2, ale poslední slovo měli opět hráči Kunovic. Ti si nakonec odvážejí výhru o dvě branky.

 

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Tomečka:

 

Od začátku zápasu bylo znát, že ani jedno mužstvo nechce udělat chybu. První poločas se hrál spíše ve středu hřiště a moc šancí nepřinesl, i když my jsme měli dvě tutové šance které jsme bohužel neproměnili. Ve druhé půli hned v první minutě jsme zbytečně nabídli soupeři standardní situaci, kterou potrestal gólem. Poté jsme se snažili ještě zápas zvrátit na naší stranu, ale soupeř nás dobře dostupoval a moc nám kombinovat na mokrém terénu nedovolil. Pak jsme si nechali dát druhý gól, který z mého pohledu zápas rozhodl. I když jsme ještě dokázali dát kontaktní gól Kubou Rapantem, tak více ze hry už měli po zbytek zápasu hosté a potvrdili výhru ještě jedním gólem. Hlavu každopádně nevěšíme, společně si zápas rozebereme a věříme, že v dalším utkání, které nás čeká v neděli na hřišti Zlínska budeme opět úspěšní.

 

 

 

 

Z webu FC Kunovice:

 

K dalšímu utkání jsme zajížděli k aktuálně druhému týmu tabulky do Slavičína. První poločas hraný na těžkém terénu a za stálého deště si obě mužstva vypracovaly dvě vyložené šance, které zůstaly nevyužity. Druhý poločas jsme začali standartní situací, kterou rozehrál Lukáš Prchlík a hlavou zakončil Lukáš Beníček 0 : 1.

Za deset minut se prosadil dobře hrající náš nový hráč Ruda Obal 0 : 2 . Domácí se vrátili do utkání naší hrubou chybou v obraně 1 : 2. Na rozdíl dvou branek jsme odskočili v 72. minutě, kdy krásnou střelou z velkého vápna upravil na konečných 1: 3 Maxim Vaněček.

Za dnešní výkon chci vychválit všechny kluky , kteří vystupovali jako sehraný tým a šli si za vítězstvím od první minuty až do konce.