Dorostenci FC TVD Slavičín porazili s přehledem Rožnov pod Radhoštěm

Střítež nad Bečvou/ Dorost FC TVD Slavičín odehrál další mistrovské utkání s Rožnovem pod Radhoštěm. Utkání se hrálo ve Stříteži nad Bečvou, neboť v Rožnově vyměňují starý umělý povrch za nový. Dorostenci odcestovali pod Radhošť bez brankáře Marka, Kostky a Lukáše, kteří zahřívali lavičku při mistrovském utkání mužského týmu s Bzencem. Další hráči vypomáhali B týmu ve Vlachovicích v duelu s Hvozdnou. S absencemi se nakonec svěřenci Pavla Tomečka popasovali na výbornou a svému soupeři nasázeli pět branek. Příští sobotu hostí hráči FC TVD celek Kunovic. Výkop duelu je v 10.00 hodin. 

2:5 (0:1)

FC TVD Slavičín
Branky: Zoubek, Barcuch M., Boráň, Rapant, Hamalčík
Sestava:
Střítež nad Bečvou, neděle 17.9.2023

 

 

Zápas s Rožnovem pod Radhoštěm ale nebyl jednoduchý, jak vypadá konečný výsledek. Po půli Slavičané vedli o jednu branku, když se střelecky prosadil Zoubek. Domácí ihned po příchodu ze šaten srovnali. Vyrovnaný stav platil až do 62. minuty, kdy vstřelil druhou branku Matěj Barcuch. O osm minut později přidal třetí uklidňující branku Boráň. Vzápětí se prosadil nejlepší střelec týmu Rapant a Slavičané již vedli 4:1. V samotném závěru padlo ještě po jedné brance na každé straně, když výsledku dal konečnou podobu kapitán Hamalčík. Výhra hostí je však  naprosto zasloužená a v tabulce Krajského přeboru se posunuli slavičínští dorostenci na velmi lichotivé druhé místo.

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Tomečka:

Od začátku zápasu jsme se snažili hrát aktivně, soupeř v první půli, ale výborně bránil a moc nás nepouštěl do vyložených šanci, my jsme, ale hráli trpělivě. A ve 28.minutě prvního poločasu se nám podařilo otevřít skóre Ondrou Zoubkem. Druhý poločas jsme z ojedinělé akce soupeře inkasovali gól od té doby už byl ale zápas opět v naší režii a mohl skončit i vyšším brankovým rozdílem. Jsem rád, že jsme zápas zvládli a že se střelecky prosadilo více hráčů.