Dorostenci FC TVD Slavičín si se Slušovicemi s chutí zastříleli

/Slavičín/ Dorostenci Slavičína v dalším utkání Krajského přeboru hostili Slušovice. Od úvodního hvizdu byli na hřišti lepším týmem. Do půle se jim podařilo skórovat jenom dvakrát. Další vyložené šance zůstaly nevyužity. Druhá půle přinesla podobný obrázek, domácí hráči se ale předháněli v zahazování brankových příležitostí. Nakonec ale přeci jen přidali tři trefy. Hattrickem se blýskl František Kostka. Další mistrovské utkání odehrají dorostenci v sobotu 26. srpna ve zlínských Loukách.

FC TVD Slavičín

5:1 (2:0)

Branky: Kostka 3, Rapant, Lukáš P.
Sestava:
Slavičín, sobota 19.8.2023

 

Slavičínští dorostenci proti Slušovicím předvedli výborný týmový výkon a svému soupeři nedali prakticky žádnou šanci. Již do půle si vytvořili dvoubrankový náskok, který mohl být i daleko vyšší. Také druhý poločas byl zcela v režii Slavičína. Soupeř sice snížil na 1:3, ale hráči FC TVD přidali další dvě branky. Vítězství však mohlo být podstatně větší, neboť domácí fotbalisté zahazovali brankové příležitosti jako na běžícím pásu. Další mistrovské utkání čeká na Slavičany v sobotu 26. srpna ve zlínských Loukách. Utkání má začátek v 10.00 hodin.

 

 

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Tomečka:

 

Odehráli jsme se Slušovicemi velmi dobrý zápas, hlavně co se týče týmového výkonu.  A když skončil zápas výhrou 5:1, tak mě trochu mrzí další šance, které jsme nedokázali proměnit. Jinak pochvala pro celé mužstvo za velmi dobře odehrané utkání.