Dorostenci FC TVD Slavičín drželi krok s favorizovaným Uherským Brodem jenom první poločas

/Uherský Brod/ Dorostence Slavičína po výhře v úvodním kole nad Stráním, čekal ve druhém kole jeden z největších favoritů soutěže z Uherského Brodu. Hráči FC TVD se svého soupeře nezalekli a v prvním dějství s ním překvapivě dokázali držet krok. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou. Slavičané však po návratu ze šaten brzy inkasovali úvodní branku. Domácí se zklidnili a do konce utkání přidali ještě dvě trefy. V dalším utkání přivítají dorostenci FC TVD Slavičín na domácí půdě FC Slušovice. Utkání se hraje v sobotu 19. srpna ve Slavičíně od 10.00 hodin.

3:0 (0:0)

Orelský stadion ve 14.00 hodin

FC TVD Slavičín
Branky: 
Sestava:
Uherský Brod, sobota 12.8.2023

 

 

 

Za ideálního fotbalového počasí nastoupili slavičínští dorostenci na Orelském stadionu proti druhému týmu loňské sezony z Uherského Brodu. V první půli dokázali držet s favorizovanými domácími hráči krok a do šaten se tak odcházelo za nerozhodného stavu. Po příchodu z kabin Slavičané hned po dvou minutách inkasovali branku. Domácí v závěru svým kanonýrem Kovaříkem přidali další dvě trefy. Slavičínským fotbalistům se do konce zápasu čestný úspěch vstřelit nepodařilo.

 

Hodnocení trenéra Pavla Tomečka:

Byl to zápas dvou rozdílných poločasů.  V první půli jsme hráli výborně směrem dozadu a favorizovaného soupeře jsme nepustili do žádné vyložené šance. Na začátku druhého poločasu jsme hned v úvodu po naší chybě inkasoval gól, což domácí uklidnilo a začali nás přehrávat. A nám bohužel kombinace dopředu moc nefungovala, i když jsme dvě vyložené šance neproměnili. Soupeři gratuluji k výhře, za výkon ve druhé půli byla zasloužená. .

 

Hodnocení utkání z webu klubu ČSK Uherský Brod:

 

 

Zdroj: https://www.cskub.cz/