Dorostenci FC TVD Slavičín se v sobotu představí v Uherském Brodě

/Uherský Brod/ Dorostence Slavičína po výhře v úvodním kole nad Stráním, čeká ve druhém kole jeden z největších favoritů soutěže z Uherského Brodu. Poslední zápas Slavičína v Uherském Brodě v loňské sezoně skončil debaklem 9:1. V jarní odvetě Slavičané podlehli Broďanům po hokejovém výsledku 5:8. Utkání se hraje na Orelském stadionu v sobotu 12. srpna od 14.00 hodin

sobota 12.8. 2023

Orelský stadion ve 14.00 hodin

FC TVD Slavičín
Branky: 
Sestava:
Uherský Brod, sobota 12.8.2023

 

 

Poslední výsledek dorostenců Uherského Brodu z webu klubu:

Dorostenci vstoupili do sezony výhrou 4:0 v Loukách

 

Úspěšný vstup do sezony mají za sebou dorostenci, kteří v úvodním kole přehráli Louky na jejich hřišti přesvědčivě 4:0.

Od první minuty utkání vypadalo spíš jako házená. Soupeř se stáhl před vlastní šestnáctku a nechal se dobývat.

S touto taktikou jsme si dokázali poradit, ale šance zůstaly bez gólového efektu. Až v 18. minutě po pěkné akci dostal prostrkávačku Maleňák a podél brankáře skóroval 0:1.

Druhý gól padl za sedm minut, kdy po jednom z mnoha centrů ze strany hlavou skóroval Kovařík, kterému se marně snažili vykopnout míč na brankové čáře dva hráči soupeře.

Vystupňovaný tlak a úbytek sil soupeře vedl těsně před poločasem k dalším dvěma brankám. Nejdříve po faulu na aktivního Maleňáka bezpečně proměnil pokutový kop Koktavý, aby následně přidal svůj druhý gól Maleňák.

Po poločase se obrázek hry nezměnil a čekalo se, kde se skóre zastaví, ale vzhledem k tomu, že jsme se předháněli v tom, kdo zahodí větší šanci, tak se výsledek utkání už nezměnil.

SK Louky – ČSK Uherský Brod 0:4

Branky: Maleňák Filip 2, Kovařík Richard, Koktavý Ondřej

 

Zdroj: https://www.cskub.cz/