Benjamínci FC TVD Slavičín se v neděli představili na Astona cup v Bojkovicích

 

 

/Bojkovice/ V neděli 18.6.2023 se benjamínci FC TVD Slavičín představili na turnaji pod názvem Astona cup, který pořádal klub SK Slovácká Viktorie Bojkovice. Benjamínci Slavičína poměřili síly s týmy Tj Vlčnov, Tj Štítná nad Vláří, FK Luhačovice, TJ Pitín, FC Zlín a dvěma týmy domácích SK SV Bojkovice.

 

 

 

 

V neděli 18.6. 2023 se benjamínci zúčastnili turnaje Astona cup 2023 v Bojkovicích. Na dvou hřištích se za krásného počasí utkali benjamínci s týmy –  Tj Vlčnov, Tj Štítná nad Vláří, FK Luhačovice, TJ Pitín, FC Zlín a dvěma týmy domácích SK SV Bojkovice.

Naši kluci se v konkurenci neztratili, ze sedmi zápasů hraných na 12 minut systémem 4+1, čtyři vyhráli a tři prohráli, cenná byla pro kluky především výhra nad Zlínem. Kluci nastříleli čtrnáct branek a zaslouží velkou pochvalu za bojovnost. Velkým překvapením byl také výkon brankáře Lukáše Ščuglíka, který podal vynikající výkon. Nás trenéry těší viditelné zlepšení kluků oproti prvním letošním turnajům v hale, které jde na hráčích každým tréninkem a turnajem vidět.

Naši šikulové byli za výkon odměněni medailemi a sladkostmi od pořadatelů turnaje. Velký dík do Bojkovic za pozvání a za organizaci, která byla perfektní.

A nakonec bych chtěl poděkovat rodičům za skvělý servis a podporu při turnaji. A klukům z ročníku 2016, kteří budou přecházet do mladší přípravky, ať se jim tam daří a hlavně ať se fotbalem pořád baví tak jako doteď. Díky kluci!

 

 

Střelci týmu: Adam Málek (v) – 6 gólů, Adam Málek (m) – 3, Radovan Žák – 2, Andrej Majc – 2, Broněk Fojtík – 1

 

 

 

Za FC TVD Slavičín – trenér benjamínků Ondřej Šála

 

 

 

 

 

FOTOGALERII z turnaje od Gabriely Maňasové najdete zde: 

 

https://eu.zonerama.com/GabrielaManasova/Album/9937401