Dorostenci FC TVD Slavičín nestačili na lídra tabulky ze Starého Města

/Staré Město/ Dorostenci Slavičína odehráli na hlavním hřišti na Širúchu další mistrovské utkání Krajského přeboru. V duelu s vedoucím týmem tabulky ze Starého Města od začátku tahali za kratší konec a nakonec odešli vysoko poraženi. Poslední utkání jarní části odehrají v sobotu 17. června proti Rožnovu pod Radhoštěm.

6:1 (5:0)

FC TVD Slavičín
Branky: Lukáš Petr
Sestava:
Staré Město, sobota 10.6.2023

 

Dorost FC TVD Slavičín hrál v sobotu 10. června své další mistrovské utkání na venkovním hřišti. Soupeřem mu byl celek ze Starého Města. Domácí tým bojuje s Uherským Brodem o postup do dorostenecké divize a od úvodního hvizdu byl pánem na hřišti. Slavičané nestíhali rychlonohé domácí útočníky a hráči Starého Města dokázali svoji převahu vyjádřit i střelecky. První poločas tak skončil hrozivým skóre 5:0. Ve druhé půli se Slavičané zlepšili, domácí ale zvolnili tempo a svoji sestavu prostřídali. Hra se vyrovnala a domácím se podařilo skórovat už pouze jedinkrát. Navíc v samotném závěru zaznamenal čestný úspěch Slavičanů Petr Lukáš. Poslední mistrovské utkání této sezony odehrají dorostenci v sobotu 17. června od 10 hodin na slavičínském hřišti proti FC Rožnov pod Radhoštěm.

 

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Tomečka:

V první půli jsme tahali za kratší konec. Domácí potvrzovali svoje postavení v tabulce Krajského přeboru. Přitom první dvě branky jsme jim opět nabídli sami. První dějství jsme nezvládli, soupeř dokázal trestat chyby v defenzívní činnosti celého týmu. Ve druhém poločasu jsme se zlepšili, domácí tým zvolnil tempo a prostřídal svoji sestavu. V závěru utkání se nám podařilo dát alespoň čestný úspěch Petrem Lukášem. V posledním utkání s Rožnovem pod Radhoštěm se budeme chtít rozloučit výhrou.