Fotbalista FC TVD Slavičín Martin Goňa odcestoval se zlínským KFS na EURO Regions cup do Španělska

/Slavičín/ Ve středu 7. června odcestoval slavičínský fotbalista Martin Goňa s výběrem KFS Zlín na EURO Regions cup do španělské Galicie. Zde se v základní skupině svěřenci trenéra Motala utkají nejdříve se Srbskem, poté poměří síly s portugalským celkem a v posledním duelu nastoupí proti Polákům. V nominaci je i bývalý hráč FC TVD Slavičín Adam Jakubowicz a i fotbalisté z FC Brumov Marek Chovanec a David Juřica. 

 

 

Již v úterý večer se v Holešově sešel fotbalový krajský výběr Zlínska, který se ve středu ránu přesunul do Vídně, odkud přes Madrid odletěl do dějiště mistrovství Evropy amatérů. Na finálový turnaj, který se uskuteční od 9. do 17. června, se kromě českého týmu představí také zástupci Německa, Černé Hory, Irska, Portugalska, Srbska, Polska a domácího Španělska. Finálový turnaj Regions‘ Cupu se odehraje v okolí La Coruni na stadionech pro 3 až 4 tisíce diváků. Finálový turnaj Regions‘ Cupu se uskuteční ve španělské Galícii. Svěřenci trenéra Lukáše Motala první zápas odehrají v pátek od devatenácti hodin ve městě Pontevedra proti srbskému Bělehradu.

 

 

Rozpis zápasů Zlínského KFS na finálovém turnaji Regions‘ Cupu:

9. června, 19:00: Zlínský KFS – FA Bělehrad (A Lomba Stadium Vilagarcia)
11. června, 19:00: Lisabon – Zlínský KFS (A Senra Stadium Ribadumia)
14. června, 19:00: Dolnoslezský region – Zlínský KFS (Burgans Stadium Cambados)

 

 

 

Soupiska výběru Zlínského kraje na finálový turnaj UEFA Regions‘ Cup ve Španělsku:


Brankáři: Michal Švec (Luhačovice), Marek Vrba (Skaštice)

Hráči: Jan Gojš, Pavel Krajča, Jakub Kašík, Pavel Bršlica, Patrik Šiška (všichni Baťov), Radim Tkadlec, Lukáš Klečka, Patrik Kvasnica (všichni Slušovice), Michal Miklík, Jakub Mlčák (oba Holešov), David Juřica, Marek Chovanec (oba Brumov), Martin Glozyga, Ondřej Zavadil (oba Skaštice), Petr Horňák (Strání), Roman Sopůšek (Hluk), Martin Goňa (Slavičín), Adam Jakubowicz (Napajedla).

 

 

Náhradníci: Radek Frýdl, Jakub Svoboda (oba Skaštice), Tomáš Pjajko, Pavel Naňák, Viktor Rožek, Jakub Žůrek (všichni Slavičín), Vilém Gettler, Martin Novotný (oba Holešov), Lukáš Berky (Kvasice), Štefan Bartošek (Hluk).

 

 

Realizační tým:
Manažer: Ondřej Šíma
Technický vedoucí: Petr Labancz
Trenér: Lukáš Motal
Asistent trenéra: Aleš Zlínský
Masér: Petr Miklík
Zdravotník: Eva Dobroslávková
Tiskový mluvčí: Aleš Strouha

 

 

 

Aktuální výsledky Regions cup můžete sledovat na webu UEFA zde – https://www.uefa.com/regionscup/fixtures-results/#/md/34923