V sobotu 27.5.2023 se benjamínci FC TVD Slavičín představili na turnaji v Pitíně, kterého se zúčastnilo devět týmů: TJ Pitín, TJ Spartak Hluk, FK Luhačovice, SK SV Bojkovice červení, SK SV Bojkovice žlutí, SK Bylnice, FK Javořina, FC Brumov a FC TVD Slavičín. Turnaj se odehrál v krásném sportovním areálu za velkého zájmu rodičů a fanoušků.

 

 

 

 

Turnaj byl určen pro hráče ročníku 2016 a mladší, hrálo se na dvou hřištích v počtu 3+0 na třináctiminutové zápasy každý s každým. Začátek turnaje byl pro naše hráče ve znamení zvykání si na systém hry bez brankáře nebo na hru s mantinely. Po úvodní prohře s domácím Pitínem přišla výhra nad Hlukem a v dalších dvou zápasech prohry s Luhačovicemi a červeným týmem z Bojkovic. Po této prohře se kluci semkli a v následujících čtyřech zápasech postupně porazili žluté Bojkovice, Bylnici, Javořinu a na závěr Brumov. Celkově kluci zakončili turnaj s pěti výhrami a třemi prohrami se skórem 56:43. Za svůj parádní výkon byly odměněni medailemi, pohárem a sladkostmi od pořadatelů turnaje, kteří si zaslouží velký dík.

 

 

 

Střelci týmu FC TVD Slavičín: Radovan Žák – 12 gólů, Lukáš Ščuglík – 11, Adam Málek (v) – 11, Adam Málek (m) – 10, Andrej Majc – 6, Stanislav kotásek – 3, Michal Drga – 3.

 

 

 

Sestava podle fotky zleva: Lukáš Ščuglík, Michal Drga, Adam Málek (m), Andrej Majc, Adam Málek (v), Radovan Žák, Šimon Belák, Stanislav Kotásek (dole), Mikuláš Milička (na fotce chybí)

 

 

Za FC TVD Slavičín – trenér benjamínků Ondřej Šála

 

 

FOTOGALERII z turnaje najdete zde: 

 

https://slavicin.rajce.idnes.cz/Turnaj_benjaminku_Pitin_2._dil_27-5-2023/