Dorostenci FC TVD Slavičín nezvládli v Otrokovicích první poločas

/Otrokovice/ Dorostenci Slavičína prohospodařili na hřišti v Otrokovicích proti SK Kvítkovice první půli, kterou prohráli po individuálních chybách o dvě branky. Ve druhém dějství naše mladé mužstvo předvedlo zlepšený výkon, své příležitosti ale nezužitkovalo. Celý zápas odchytal s přehledem žákovský gólman Dominik Fojtů. V dalším utkání hostí dorostenci v sobotu tým SK Zlín.

2:0 (2:0)

FC TVD Slavičín

 

 

 

 

Dorost FC TVD Slavičín odehrál další utkání Krajského přeboru v neděli 14. května na půdě SK Kvítkovice. Náš mladý tým, kde nastoupilo hned 9 hráčů ročníku 2007 a brankář 2008 se svého podstatně staršího soupeře nezalekl a odehrál velmi dobrou partii. Do kolen jej však srazily individuální chyby, které se objevují v každém utkání. Do půle Slavičané dvakrát inkasovali. Ve druhé půli hosté otevřeli hru, ale kontaktní branku se jim vstřelit nepodařilo. Slavičané tak odjíždějí s prázdnou. Při výhře Strání nad omlazeným Brumovem tak dorostenci ztrácejí na svého protivníka čtyři body. V dalším kole hostí dorostenci FC TVD Slavičín na domácí půdě tým SK Zlín. Začátek duelu je v 10 hodin.

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Charváta:

Celý zápas jsme měli více ze hry, lépe jsme drželi míč, kombinovali a vytvářely si i šance, ve kterých nám ovšem scházela přesnost. Domácí udeřili již v 5. minutě z rohového kopu. Pojistku přidali, po našem nedůrazu na půlce, ve 42. minutě. I ve druhém poločase jsme si vypracovali několik šancí a dvakrát jsme trefili brankovou konstrukci.

 

 

FOTOGALERII z utkání od Mojmíra Zapletala najdete zde – https://mojmirzapletal.rajce.idnes.cz/Fotbal_dorost,_SK_Kvitkovice_-_FC_TVD_Slavicin,_14.5.2023