Dorostenci FC TVD Slavičín v divoké přestřelce podlehli favorizovanému Uherskému Brodu

/Slavičín/ Dorostenci FC TVD se představili na slavičínském hřišti proti druhému týmu tabulky z Uherského Brodu. Domácí zaspali začátek duelu a rychle prohrávali o dvě branky. Poté však Rapant snížil, ale další chyby v defenzívě srazily domácí celek do kolen. Hokejová přestřelka pokračovala i po přestávce, diváci se rozhodně nenudili a v deštivém počasí viděli hned třináct branek. 

FC TVD Slavičín

5:8 (2:5)

Branky: Rapant 2, Barcuch 2, Lukáš
Sestava:
Slavičín, sobota 6.5.2023

 

 

Dorost FC TVD Slavičín hrál v sobotu 6. května na domácí půdě s velmi silným celkem z Uherského Brodu. Hosté se netají postupovými ambicemi a zejména v úvodu utkání byl znát rozdíl obou mužstev v postavení v tabulce Krajského přeboru. Slavičané po deseti minutách prohrávali o dvě branky. Poté dal Rapant kontaktní branku a o chvíli později mohli Slavičané dokonce vyrovnat. Hosté poté vstřelili další branky, domácí ještě v závěru první půle dokázali snížit na tříbrankový rozdíl. Přestřelka pokračovala i po pauze, obrany obou týmů měly tentokrát „Den otevřených dveří“. Domácí nakonec dokázali vstřelit favorizovaným hostím pět branek, ale herní kvalita byla přeci jen větší na straně Broďanů. Další mistrovské utkání odehrají dorostenci FC TVD v neděli 14. května na půdě SK Kvítkovice. Začátek utkání je v 10 hodin.

 

 

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Charváta:

O lepším výsledku s jedním z aspirantů na postup nás připravila velmi špatná defenziva. Při obranných činnostech jsme se dopouštěli hrubých chyb, které byly hlavní příčinou velkého počtu obdržených branek.