Dorostenci FC TVD Slavičín dokázali vyhrát v Holešově

/Holešov/ Dorostenci Slavičína odehráli další mistrovské utkání na půdě Holešova. I v oslabené sestavě podali velmi dobrý týmový výkon a dokázali svého soupeře přehrát tříbrankovým rozdílem. Po první půli vedli Slavičané o jednu branku, která padla z penalty. Ve druhém dějství hosté přidali další tři branky, domácí tým dohrával duel bez dvou vyloučených hráčů. V dalším duelu čeká na Slavičany favorizovaný Uherský Brod.

1:4 (0:1)

FC TVD Slavičín
Branky: Kostka, Rapant, Lukáš, Šefčík
Sestava:
Holešov, sobota 29.4.2023

 

 

 

 

Dorost FC TVD Slavičín hrál v sobotu své další mistrovské utkání v Holešově. Do sestavy se již vrátil Boráň, ale další hráči trenérům chyběli z různých příčin. Mužstvo se však semklo a podalo velmi srdnatý výkon. Po půli vedli Slavičané po brance Kostky, který proměnil pokutový kop. V úvodu druhé půle přidal druhou trefu Rapant a Slavičané již vedli 2:0. V 66. minutě byl domácím vyloučen hráč. Přesilovku zužitkovali hosté o čtyři minuty později, kdy se prosadil Lukáš. Domácí v 78. minutě snížili na 1:3. Definitivní podobu dal výsledku v 86. minutě netradiční střelec Šefčík. Domácí přišli dvě minuty před koncem o druhého vyloučeného hráče. Vítězství hostů je však naprosto zasloužené a po celé utkání byli lepším týmem. Další duel odehrají Slavičané v sobotu 6. května na hřišti ve Slavičíně, soupeřem jim bude od 10 hodin druhý tým tabulky z Uherského Brodu.

 

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Charváta:

I přes velkou marodku, chybělo nám 8 hráčů, jsme to byli my, kdo během celého zápasu udával tempo hry. Byli jsme lepším týmem a domácí jsme prakticky do ničeho nepustili. Dodržovali jsme určenou taktiku, vyvarovali se hrubých chyb a proměňovali šance.