Dorostenci FC TVD Slavičín si ze Slušovic odvezli půltucet branek

/Slušovice/ Dorostenci Slavičína nenavázali v dalším utkání na dobrý výkon z úvodního jarního kola proti Brumovu. Ze Slušovic si odvezli vysokou prohru o šest branek. V dalším kole mají Slavičané volno, neboť Hulín se z Krajského přeboru odhlásil.

6:0 (2:0)

FC TVD Slavičín
Branky:
Sestava:
Slušovice, sobota 8.4.2023

 

 

 

 

Dorost FC TVD Slavičín odehrál další mistrovské utkání na  půdě celku ze Slušovic. Domácí celek figuruje v tabulce na čtvrtém místě a byl v tomto duelu favoritem. Trenér Charvát se musel obejít bez zraněného Boráně. Zápas nakonec vyzněl jednoznačně pro Slušovjany.  Hosté si vypracovali několik nadějných příležitostí, ale ty nedokázali zužitkovat. Domácí byli naopak střelecky efektivnější a po první půli vedli o dvě branky. Slavičané se pak snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale kolem sedmdesáté minuty inkasovali další slepené branky a domácí si pak s chutí zastříleli. Další utkání dorostenci proti Hulínu neodehrají, neboť ten se ze soutěže odhlásil. Příštím soupeřem tak budou 22. dubna Kunovice, tento zápas dorostenci odehrají na domácí půdě.

 

 

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Charváta:

V 1. poločase jsme byli domácím zdatnějším soupeřem, než v poločase druhém. V 11. minutě zápasu jsme neuhlídali rohový kop a domácí vedli 1:0. V 16. minutě jsme šli sami na domácího brankáře, ale šanci jsme neproměnili. 21. minuta přinesla chybu v obraně a bylo to 2:0. A 38. minuta přinesla další naši vyloženou šanci, kterou jsme opět neproměnili.
Druhý poločas probíhal zcela v režii domácích, kteří byli rychlejší, silnější v osobních soubojích, lepší na míči a prosazovali se hlavně ze standartních situací. V 64. minutě skórovali potřetí a zbytek zápasu zcela ovládli.

 

 

Hodnocení na facebooku FC Slušovice:

Dorostenci Slušovic potvrdili roli favorita a se soupeřem ze Slavičína neměli slitování. Pro sympaticky hrajícího soupeře, který kousal první poločas, je to až krutý výsledek.