Trenér mladší přípravky FC TVD Slavičín Stanislav Urbaník hodnotí halové turnaje

/Rozhovor/ Trenérem mladší přípravky v našem klubu je Stanislav Urbaník. Tomu pomáhají další trenéři a to Martin Fojtů a Jakub Kozubík. Prvně jmenovaného jsme požádali o krátké zhodnocení satelitu, který probíhal za účasti šestice týmů. Slavičínská mladší přípravka si v konečném účtovaní zajistila výborné třetí místo.

 

Trenére, jak byste zhodnotil halovou sezonu u mladší přípravky?

Halovou část hodnotím určitě pozitivně. Zájem dětí je velký, jak o tréninky, tak i o turnaje, což je velmi pozitivní zjištění.

 

Kolik máte v současné době k dispozici hráčů?

Máme k dispozici  26 hráčů, což je velmi slušný počet…

 

Jak probíhal satelit mladší přípravky?

Turnajů se účastnili družstva Bojkovic, Slavičína, Brumova, Valašských Klobouk, Vizovic a Uherského Brodu.

 

Které hráče byste pochválil?

Jelikož máme široký kádr, tak nebylo možné, aby se turnajů účastnili vždy všichni hráči. Ale každý si zahrál minimálně na jednom turnaji. Chtěl bych pochválit všechny hráče.

 

Jak se Vám na turnajích dařilo?

První turnaj v Luhačovicích jsme hráli vyrovnané zápasy, ve kterých jsme získali 5 bodů za výhru a dvě remízy. Turnaj jsme zakončili na pátém místě. Druhý turnaj se odehrál v Uherském Brodě. V tomto turnaji jsme získali 4 body za výhru a remízu a obsadili jsme opět páté místo. V celkovém pořadí jsme poskočili na 4 příčku. Třetí turnaj ve Valašských Kloboukách se nám podařilo vybojovat 9 bodů za tři výhry. V celkovém pořadí jsme zůstali čtvrtí se ztrátou 6 bodů na třetí Bojkovice. Čtvrtý turnaj se odehrál na domácí půdě ve Slavičíně. Z doposud odehraných turnajů nám vyšel nejlépe a se ziskem 10 bodů za 3 výhry a remízu jsme obsadili druhé místo. V celkovém pořadí jsme se přiblížili třetímu celku Bojkovic na tři body. Předposlední turnaj hostil Brumov. Dvě výhry a remíza znamenaly 7 bodů a třetí místo na turnaji. V celkové tabulce jsme se o bod dostali na třetí místo před Bojkovice. Závěrečný turnaj hostily pořádající Bojkovice. Se čtyřmi výhrami a ziskem 12 bodů šlo o náš nejlepší turnaj. Na turnaji jsme obsadili druhé místo a v celkové tabulce uhájili třetí místo s celkovým ziskem 47 bodů.

 

V závěru jste dokonce vybojovali bronzové medaile…

Naše výkony měly vzestupnou tendenci, což nás trenéry velmi potěšilo. Po dvou turnajích jsme měli ztrátu na třetí místo devět bodů a nakonec skončili třetí s náskokem šesti bodů na čtvrté místo.

 

Teď Vás čekají mistrovská utkání s Brumovem, Štítnou nad Vláří a Bylnicí….

Doufám, že dobrou formu si přeneseme i do dalších jarních zápasů, které nás budou čekat již venku.

 

Jak fungovala Vaše spolupráce s Martinem Fojtů a Kubou Kozubíkem?

Přesto, že všichni pracujeme na směny, jsme se vždy dokázali domluvit a všechny plánované tréninky i turnaje proběhly v pořádku. 

 

Jak hodnotíte pomoc rodičů při utkáních?

Pomoc rodičů při domácích turnajích byla skvělá. Zajištění bufetu, podpora atd. Proto jim i touto cestou chceme poděkovat.

 

Díky za rozhovor, ať se Vám daří!