Fotbalisté divizního Slavičína  inkasovali v Uherském Brodě pět branek

/Slavičín/ V pátek 17. února odehráli slavičínští fotbalisté své třetí přípravné utkání. Tentokrát se představili na UT v Uherském Brodě Na Lapači, kde je čekal domácí třetiligový celek. Po první půli vedli domácí hráči o jednu branku. Ve druhém dějství Broďané postupně navyšovali svůj náskok a uštědřili tak Slavičanům další debakl. 

5:0

(1:0)

 

FC TVD Slavičín
Branky: 
Sestava: Vypušťák – Goňa, Školník, Škubník, Vašulka, Kořenek, Kalus, Naňák, Žůrek, Juřica, Hrabina, Šebák, Bor, Šoman, Vincour, Staněk, Fiala. Trenér: Slončík.

 

 

V pátečním podvečeru čekal slavičínské fotbalisty třetiligový celek z Uherského Brodu. Slavičanům se zatím v přípravě příliš nedaří a inkasovali dvakrát po šesti brankách. Nejdříve od posílené zlínské rezervy a a pak i od slovenského Lednického Rovné. Navíc svěřenci Petra Slončíka čekají na letošní premiérovou trefu. Tuto bilanci slavičínští fotbalisté nevylepšili ani v Uherském Brodě, kde od svého třetiligového soupeře inkasovali pět branek. Trenéru Slončíkovi chyběl v sestavě Malenovský, který byl na horách a také zraněný Rožek. Tým už opustil Petr Švach, který přestoupil do Nevšové. Další přípravné utkání odehrají fotbalisté FC TVD v sobotu 25. února na UT ve Slavičíně-Hrádku, kde je čeká od 10.30 divizní celek FC Bílovec.

 

Hodnocení utkání trenéra Petra Slončíka ve Zlínském deníku:

 

„První půlka byla od nás slušná. Sice jsme dostali blbý gól, ale jinak to bylo naprosto vyrovnané. Hrálo se spíš mezi šestnáctkami. Šancí ani na jedné straně nebylo,“ říká hostující trenér Petr Slončík. „Po změnách v sestavě jsme měli ve hře trošku chaos, čehož soupeř využil. Hlavně na jedné straně jsme nestíhali. Po prostřídání měli domácí na většina postů větší kvalitu,“ uznal Slončík.

„My to pořád zkoušíme, ladíme, měníme posty,“ říká Slončík. „Máme v kádru mladé i nové kluky. Někteří jsou mimo, další ne zcela fit, takže i proti Brodu řada z nich nastoupila na jiném postu. I proto výsledky zatím nijak neřešíme. Neděláme z toho žádnou vědu. Zatím je to příprava,“ ví dobře Slončík.

Akorát jej mrzí, že jeho svěřenci v zimní přípravě ještě nedali gól. Zlínu B i Lednickému Rovné shodně podlehli 0:6, v pátek večer padli 0:5. „Příště to bude jistě lepší,“ slibuje Slončík.

 

 

 

 

Zimní příprava FC TVD Slavičín 2023:
28.1. 2023 – sobota  – FC Trinity Zlín B doma na UT v Hrádku v 10:00 hodin – 0:6
4.2. 2023   – sobota –  TJ Štítná nad Vláří doma na UT v Hrádku v 10:00 hodin – ZRUŠENO
11.2. 2023 – sobota  – ŠK LR Crystal Lednické Rovné doma na UT v Hrádku v 10:00 hodin – 0:6
17.2. 2023 – pátek – ČSK Uherský Brod  venku Na Lapači v 18:00 hodin – 0:5
25.2. 2023 – sobota  – FC Bílovec doma na UT v Hrádku v 10:30 hodin
4.3. 2023 – sobota – volný termín
11.3. 2023 – sobota – FC Strání doma na UT v Hrádku v 10:00 hodin
18.3. 2023 – sobota – mistrovské utkání –  FK Nové Sady doma v 15:00 na UT v Hrádku