Starší přípravka FC TVD Slavičín skončila na domácím turnaji na 4. místě

/Slavičín/ V sobotu 4. února 2023 proběhl ve slavičínské sportovní hale turnaj starších přípravek pod patronací OFS Zlín. V turnaji  startovalo deset týmů a v základní skupině Slavičany prověřily celky Slušovic, Horní Lhoty, Žlutavy a Štípy. Hrát zde mohli mladí fotbalisté narození po 1. 1. 2012 a dívky mohly být ročník narození po 1. 1. 2011. Domácí tým nakonec bral čtvrté místo, když v souboji o bronz podlehl Luhačovicím.

 

Turnaj ve Slavičíně pořádaný OFS Zlín sledovala zaplněná hala a nechyběly zde ani bubny. Turnaj se rozběhl již kolem osmé hodiny ranní a končil kolem patnácté hodiny. Týmy byly rozděleny do dvou základnách skupin. Slavičané po dvou výhrách a dvou remízách nakonec skončili o skóre na druhém místě. Za této situace je čekal souboj o bronz, kde však podlehli Luhačovicích 1:2. Prvenství v turnaji si vybojoval tým FC Brumov, který vyhrál všechna svá utkání.  Starší a mladší přípravku FC TVD Slavičín čeká již v příštím víkendu satelit ve Valašských Kloboukách.

 

 

 

 

Účastníci turnaje:

Skupina A –  FC TVD Slavičín, TJ Sokol Horní Lhota, FC Slušovice, SK Štípa, FC Žlutava

Skupina B – FC Brumov, FK Luhačovice, FC Trinity Zlín dívky, TJ Štítná nad Vláří, FK Lhota u Malenovic

 

 

 

 

 

FOTOGALERII z turnaje najdete zde – https://pekosan.rajce.idnes.cz/Turnaj_OFS_Zlin_starsich_pripravek_-_4.2._2023_SH_Slavicin/