Starší přípravka FC TVD Slavičín brala na turnaji OFS Zlín v Luhačovicích druhé místo

/Slavičín/ Hráči starší přípravky absolvovali o víkendu halový turnaj pořádaný Okresním fotbalovým svazem ve Zlíně. Hrálo se v sobotu 7. ledna 2023 ve sportovním centru Radostova v Luhačovicích. Do turnaje bylo přihlášeno deset celků. Začátek turnaje byl naplánován na osmou hodinu ranní.  Nastoupit mohli hráči narozeni po 1.1. 2012 a dívky o rok starší. Slavičané nakonec v turnaji vybojovali velmi pěkné druhé místo. 

 

 

O víkendu sehrála starší přípravka halový turnaj v Luhačovicích, pořádaný okresním fotbalovým svazem Zlín, kterého se účastnilo deset týmů – Brumov, Luhačovice, Vizovice, Slavičín, Nevšová, Březůvky/Provodov, Lípa, Jasenná, Žlutava a Pozlovice. Hrálo se systémem na dvě skupiny každý s každým. Naši hráči se probojovali až do finále, kde v dramatickém souboji podlehli celku SK Vizovice 1:2. V sobotu 14. ledna se hráči starší přípravky zúčastní opět v Luhačovicích úvodního turnaje satelitu přípravek.

 

 

Účastníci turnaje:

Skupina A – FK Luhačovice, SK Vizovice, FC Brumov, SK Lípa, FC Žlutava

Skupina B – SK Pozlovice, TJ Sokol Nevšová, FC TVD Slavičín, TJ Štítná n/Vl., SK Jasenná

 

 

 

Hodnocení turnaje od trenéra Marka Daňhela:

 

Na turnaji se představilo třináct našich mladých fotbalových nadějí. Všichni kluci předvedli dobrý individuální a hlavně týmový výkon. Přestože pro některé to byl první turnaj v hale vůbec, zvládli to skvěle a ve finále své dobré představení podtrhli vyrovnaným soubojem s SK Vizovice. Velké poděkování patří organizátorům a pořadatelům turnaje z OFS Zlín za kvalitní zázemí a bezproblémový průběh turnaje.