Ukázkový trénink Moravsko-slezské brankářské akademie se ve Slavičíně vydařil

/Slavičín/ Fotbalový klub FC TVD Slavičín pořádal ve spolupráci s Moravskoslezskou brankářskou akademií na své umělé trávě ve Slavičíně-Hrádku ukázkový trénink fotbalových gólmanů. Kemp se konal v úterý 27. prosince od 13.30 hodin na umělé trávě ve Slavičíně-Hrádku. Ukázkového tréninku se nakonec zúčastnilo 23 gólmanů všech věkových kategorií z různých míst České republiky.

 

 

 

Dne 27.12.2022 proběhla poslední akce Moravskoslezské brankářské akademie. Zúčastnilo se jí 23 brankářů ze všech věkových kategorií a krajů České republiky. Ukázkový brankářský trénink proběhl ve Slavičíně pod vedením trenéra Lubomíra Hnila a byl pro všechny zdarma.

 

Brankáři byli rozděleni do pěti kategorií a ty měli na starosti trenéři brankářů – Daniel Richter, Petr Holaň, Zdeněk Jokl, Dominik Matěj, Martin Juřička

Tímto Akademie děkuje trenérům za svůj čas a energii.

Cílem tréninku bylo, ať si to každý brankář užije, odnese si nové zážitky (hlavně ti nejmenší), dovednosti a pozná nové kamarády.

Dle reakcí brankářů, v průběhu a po tréninku, vládla spokojenost a to je smysl naší práce.

Budeme se na všechny brankáře a brankářky těšit zase na dalších akcích naší brankářské akademie.

 

 

Tým MSBA

 

 

FOTOGALERII z kempu ve Slavičíně-Hrádku od Zdeňka Rumplíka najdete zde – https://slavicin.rajce.idnes.cz/Ukazkovy_brankarsky_trenink_Slavicin_27-12-2022/

 

 

 

 

 

]