Ve Slavičíně-Hrádku proběhne v úterý 27. prosince ukázkový trénink brankářů

/Slavičín/ Fotbalový klub FC TVD Slavičín pořádá ve spolupráci s Moravskoslezskou brankářskou akademií na své umělé trávě ve Slavičíně-Hrádku ukázkový trénink fotbalových gólmanů. Kemp se koná v úterý 27. prosince od 13.30 hodin na umělé trávě ve Slavičíně-Hrádku a pro zájemce o brankářské řemeslo je navíc zcela zdarma.

 

Ukázkový trénink MSBA ve Slavičíně

Trénink je určen pro všechny brankáře a brankářky jakékoli úrovně, ať už začínáš chytat a neměl jsi nikdy brankářský trénink, nebo máš větší zkušenosti a chceš si zkusit opravdový brankářský trénink, aby jsi jednou byl tím nejlepším. Golmani budou rozdělení trenéry do tréninkových skupin podle věku a úrovně dovedností, tak aby měly tréninky zvladatelnou úroveň pro každého brankáře. Určitě poznáš taky nové kámoše a odvezeš si plno zážitků a tréninkových zkušeností. Tak neváhej a registruj se na první brankářský kemp Moravskoslezské Brankářské Akademie.

Termín kempu: 27.12.2022
Místo konání kempu: Slavičín – UMT Hrádek
Maximální počet účastníků: 18 gólmanů ročník
Cena kempu:  ZDARMA

 

Slavičín 27.12.2022 – 13:30 – 15:00 – UMT Hrádek

 

 

Přihláška do kempu je na adrese  zde – http://brankarskaakademie.cz/prihlaska/

Napište nám
info@brankarskaakademie.cz
Kontakt na trenéra organizujícího kemp
Lubomír Hnilo
Email: lubomir.hnilo@seznam.cz
Tel: 732 925 401

 

FOTOGALERII z loňského kempu ve Slavičíně-Hrádku od Zdeňka Rumplíka najdete zde – https://slavicin.rajce.idnes.cz/Brankarsky_trenink_Slavicin_27-12-2021/

 

 

 

 

 

]