Dorostenci FC TVD Slavičín nezvládli v Kunovicích první poločas

/Kunovice/ Dorostenci Slavičína prohospodařili v Kunovicích první půli, kterou prohráli o čtyři branky. Ve druhém dějství mužstvo předvedlo zlepšený výkon, své příležitosti ale nezužitkovalo. Výsledek utkání se tak už neměnil, neboť ani domácí se už střelecky neprosadili.

4:0 (4:0)

FC TVD Slavičín

 

Sobota 5.11.2022 – Kunovice

 

 

Dorost FC TVD Slavičín odehrál poslední utkání podzimní části Krajského přeboru na Bělince v Kunovicích. Zápas se dohrával z října, kdy domácí tým chtěl toto utkání přeložit na listopadový termín. Slavičané opět nezvládli první půlhodinu duelu, kdy třikrát inkasovali. Těsně před odchodem do šaten se Kunovjané prosadili počtvrté. Ve druhém poločasu se už stav na ukazateli skóre nezměnil. Slavičané tak odjedli s další prohrou a jejich postavení v tabulce po podzimní části není příliš lichotivé. Mužstvo nasbíralo pouze čtyři body a v tabulce Krajského přeboru figuruje až na 13. místě, kdy poslední místo patří bezbodovému Hulínu. 

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Charváta:

 

K zápasu z různých důvodu nemohlo nastoupit 10 hráčů. První poločas byli domácí lepším týmem, ale k šancím se dostávali jen ze standartních situací. První dvě branky jsme obdrželi z rohových kopů, a to proto, že jsme je velice špatně bránili (ve 13. a 15. minutě). Další dvě branky (ve 27. a 44. minutě), jsme dostali po hrubých individuálních chybách.

Druhý poločas jsme byli lepším týmem my, ale je potřeba zmínit, že domácí dali příležitost hráčům z širšího kádru. Vypracovali jsme si asi pět vyložených šancí, které jsme ovšem neproměnili. Dokonce jsme ani na dvakrát neproměnili pokutový kop (70. minuta). Koncovka nás trápila v celé sezoně a ani v Kunovicích tomu nebylo jinak.