Dorostenci FC TVD Slavičín doma nestačili na lídra tabulky ze Starého Města

/Slavičín/ Dorostenci Slavičína odehráli na hrádecké umělé trávě další mistrovské utkání Krajského přeboru. V duelu s vedoucím týmem tabulky ze Starého Města od začátku tahali za kratší konec a nakonec odešli vysoko poraženi. Poslední utkání podzimní části odehrají v sobotu 5. listopadu na půdě Kunovic.

FC TVD Slavičín

0:7 (0:5)

Branky: 
Sestava:
Slavičín, sobota 29.10.2022

 

Dorost FC TVD Slavičín hrál v sobotu své další mistrovské utkání na domácím hřišti. Soupeřem mu byl celek ze Starého Města. Trenéru Tomečkovi chyběly tradiční opory Franta Kostka s Petrem Lukášem. Hosté již do poločasu nasázeli domácímu týmu pět branek. Slavičané si vytvořili jedinou šanci, kdy srovnat mohl Hubáček. Ve druhé půli hosté polevili a domácího brankáře překonali pouze dvakrát. V dohrávaném kole se dorostenci představí v Kunovicích, utkání se hraje v sobotu 5.11. v 10.00 hodin.

 

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Tomečka:

 

Nám se začátek zápasu, vůbec nepovedl a již v 8.minutě jsme si nechali vstřelit první gól. Minutu poté jsme sice měli šanci k vyrovnání, ale tu jsme bohužel neproměnili. Naopak soupeř své příležitosti přetavil v branky a proto je konečný výsledek takový. Soupeř měl svou kvalitu a není náhodou, že je lídrem soutěže. V sobotu nás čeká ještě dohrávané utkání v Kunovicích.