Dorostenci si přivezli ze Strání jeden bod

/Strání/ Dorostenci odehráli další mistrovské utkání na půdě Strání. Z duelu nakonec vydolovali pouze jeden bod, neboť znovu doplatili na nepřesnou koncovku. Do konce podzimní části odehrají ještě dvě utkání – proti Starému Městu a Kunovicím.

FC TVD Slavičín

 

 

Neděle 23.10.2022 – Slavičín

  FC Strání vs FC TVD Slavičín 1:1 (1:0)

Branka: Jandl

 

Dorost FC TVD Slavičín nedokázal ve svém dalším mistrovském utkání proti týmu ze Strání zužitkovat svoje brankové příležitosti a utkání dovézt do vítězného konce. Mužstvu chyběl nemocný Petr Lukáš a v průběhu utkání se zranil Franta Kostka. V první půli se domácí tým ujal vedení. Hosté si vypracovali čtyři dobré příležitosti, ale v koncovce selhali. Druhá půle přinesla stejný obrázek, Slavičané ale přeci jen dokázali Jandlem srovnat. Další příležitosti ale znovu zůstaly nevyužity a tak si fotbalisté FC TVD odvážejí ze Strání pouze jeden bod. 

 

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Charváta:

Celý zápas jsme byli jasně lepším týmem, ale bohužel jsme doplatili na žalostnou koncovku. První poločas jsme se snažili udávat tempo hry, což se nám i dařilo a soupeř hrozil jen s protiútoků, příp. standartních situací. Dostali jsme se do dvou vyložených šancí ve 28. a 36. minutě, kdy jsme šli ze strany sami na brankáře, ale neproměnili jsme. Soupeř proměnil hned svou první (a skoro i poslední) šanci, po idividuální chybě obrany.
Druhý poločas jsme měli téměř drtivou převahu, kdy střídala šance šanci, ale bez úspěchu. Pro ilustraci uvádím jen šance, kdy jsme postupovali sami na brankáře nebo jsme měli trefit prázdnou bránu! 48. minuta Šoman, 53. Rapant, 60. branka na 1 :1 Jandl, 65. Rapant, 70. Voltner, 75. Marek D., 76. Šoman, 78. Barcuch, 79. Hubáček, 83. Marek D., 88. Jandl! Slabá produktivita nás ale trápí celou podzimní část.