Dorostenci FC TVD Slavičín doma s Bojkovicemi úplně vyhořeli

/Slavičín/ Dorostenci Slavičína odehráli na domácím hřišti další mistrovské utkání Krajského přeboru. V duelu s nedalekými Bojkovicemi od začátku tahali za kratší konec a nakonec odešli vysoko poraženi. O jediný čestný úspěch se v závěru utkání postaral Danny Marek.

FC TVD Slavičín

1:8 (0:5)

Branky: Marek Danny
Sestava:
Slavičín, sobota 15.10.2022

 

 

Dorost FC TVD Slavičín hrál v sobotu své další mistrovské utkání na domácím hřišti. Soupeřem mu byl celek z Bojkovic. Hosté již do poločasu nasázeli domácímu týmu pět branek. Tomu sice chyběly tradiční opory Kostka s Lukášem, ale ani to neomlouvá obrovské chyby, kterých se hráči dopouštěli. Šikovní hráči hostí toho dokázali náležitě využít a zejména Filip Kalík si s domácí obranou dělal co chtěl. Hosté ve druhém dějství dokázali ještě navýšit svůj náskok. Slavičané v závěru duelu trefili břevno. V poslední minutě přeci jen dostal Danny Marek míč do sítě. Zmírnil však jen hrozivý výsledek 1:8. V příštím kole se dorostenci představí ve Strání, utkání se hraje v neděli 23.10. v 10.00 hodin.

 

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Charváta:

 

Už v 11. minutě jsme dostali branku z pokutového kopu, po zcela nesmyslném faulu. Poté jsme přestřelili branku ve vyložené šanci, kde jsme mohli srovnat na 1 : 1, místo toho soupeř z protiútoku zvyšoval na 0 : 2. Ve zbytku utkání jsme byli výrazně horším týmem, bez pohybu, důrazu, s individuálními technickými i taktickými nedostatky. Všichni hráči, kteří se zapojili do utkání podali podprůměrný výkon a proto zápas skončil ostudným výsledkem.