Dorostenci FC TVD Slavičín nezvládli ve Zlíně první poločas

/Zlín/ Dorostenci Slavičína prohospodařili ve Zlíně první půli, kterou prohráli o tři branky. Ve druhém dějství mužstvo předvedlo zlepšený výkon, své příležitosti ale nezužitkovalo.

3:0 (3:0)

FC TVD Slavičín

 

Sobota 8.10.2022 – Zlín

 

 

Dorost FC TVD Slavičín odehrál další utkání Krajského přeboru na umělé trávě na zlínských Pasekách. Soupeřem mu byl domácí celek SK Zlín. Začátek utkání vyšel mnohem lépe domácímu týmu, který se ujal již v 16. minutě vedení. Slavičané se snažili o vyrovnání, ale dvě slepené branky ve 23. a ve 25. minutě určily ráz tohoto utkání. Ve druhém poločasu Slavičané podstatně zlepšili svůj výkon, ale domácího brankáře Huňu nebyli schopni překonat ani z těch největších příležitostí. Střelecké trápení našich dorostenců tak pokračuje i nadále, snad to zlomí v dalším duelu, kdy v sobotu 15. října přivítají na domácí půdě celek z Bojkovic. Začátek utkání je v 10 hodin. 

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Charváta:

 

Zápas dvou rozdílných poločasů. Ten prvním byl vyrovnaný a domácí ho po slepených brankách vyhráli 3 : 0. Ve druhé půli jsme měli značnou převahu ve hře, ale bohužel jsme neproměnili ani ty nejvyloženější šance.