Dorostenci FC TVD Slavičín v oslabené sestavě odjeli z Uh. Brodu s debaklem

/Uherský Brod/ Dorostenci Slavičína se potýkají s obrovskou marodkou a ve značně zdecimované sestavě odjeli v sobotu do Uherského Brodu. Slovácký tým je však nijak nešetřil a nasázel jim devět branek. Čestný úspěch Slavičína zaznamenal Rapant.

9:1 (6:1)

FC TVD Slavičín
Branky: Rapant
Sestava:
Uherský Brod, sobota 24.9.2022

 

 

 

Dorost FC TVD Slavičín hrál v sobotu 24. září na půdě Uherského Brodu. Kvůli rozsáhlé marodce si trenéři museli dokonce vypůjčit hráče ze žáků. Domácí měli rychlý nástup a již po dvanácti minutách vedli o tři branky. Slavičané snížili Rapantem na dvoubrankový rozdíl. Domácí do půle ještě třikrát rozvlnili síť mladého slavičínského brankáře Dominika Fojtů. Ve druhé půli Slavičané přeci jen srovnali hru v poli a inkasovali jen třikrát. Domácí dokázali trestat chyby slavičínských fotbalistů a to rozhodlo. Další utkání odehrají dorostenci FC TVD Slavičín v sobotu 1. října na domácí půdě proti Kvítkovicích. Začátek utkání je v 10 hodin.

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Charváta:

K zápasu jsme odjeli ve značně prořídlé sestavě (chybělo 10 hráčů!) a museli nám poskytnout dva hráče starší žáci. V prvním poločase jsme se dopouštěli celé řady taktických chyb, hlavně v obraně a soupeř je nemilosrdně trestal. Navíc jsme špatně bránili standartní situace, tři ze šesti branek prvního poločasu jsme obdrželi z rohových kopů! My jsme naopak naše šance proměnit nedokázali. Po změně stran se naše hra mírně zlepšila, je ale potřeba říct, že svůj podíl na tom mělo i to, že soupeř sestavu prostřídal a dal příležitost náhradníkům.