Dorostenci FC TVD Slavičín v divoké přestřelce podlehli Slušovicím

/Slavičín/ Dorostenci Slavičína nebodovali ani ve čtvrtém mistrovském utkání. Tentokrát v domácím prostředí nestačili na Slušovice. Po vyrovnané první půli padlo šest branek. Ve druhém dějství překlopili výhru na svoji stranu Slušovjané. Hattrickem se v dresu FC TVD blýskl Petr Lukáš.

FC TVD Slavičín

4:6 (3:3)

Branky: Lukáš 3, Jandl
Sestava:
Slavičín, neděle 29.8.2022

 

 

 

 

Dorost FC TVD Slavičín odehrál další mistrovské utkání na domácí půdě proti celku ze Slušovic. V úvodu utkání se s brankami roztrhl pytel a po dvanácti minutách již svítilo na světelné tabuli skóre 2:2. Pět minut před koncem první půle se Slavičané dostali do vedení, ale do kolen je srazila branka do šatny. Ve druhé půli nejdříve Lukáš z pokutového kopu zkompletoval hattrick. Pak už mířili ostrými jenom hráči ze Slušovic. Po hodině hry dvěma slepenými brankami otočili výsledek zápasu. V samotném závěru pak pečetili svoji výhru. Další mistrovské utkání odehraje dorost v sobotu 3. září v Hulíně.

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Charváta:

Divoký zápas, ve kterém byl do 10. minuty stav 2:2!  Z naší strany solidní hra i produktivita směrem do ofenzivy, ale v obranné fázi jsme se dopouštěli hrubých chyb, které nás stály body. Hosté zápas definitivně rozhodli až v poslední minutě zápasu, kdy zvyšovali na konečných 4:6.