Dorostenci FC TVD Slavičín derby v Brumově nezvládli

/Brumov/ Dorostenci Slavičína prohráli i ve svém třetím mistrovském utkání. Na půdě nedalekého Brumova se jim nepodařilo vstřelit branku, přičemž šancí měli opět nespočet. Domácí dokázali vstřelit dva góly a to nakonec i rozhodlo.

2:0 (1:0)

FC TVD Slavičín
Branky:
Sestava:
Brumov-Bylnice, sobota 20.8.2022

 

 

 

 

 

Dorost FC TVD Slavičín hrál v sobotu své třetí mistrovské utkání na půdě Brumova. Valašské derby nakonec vyznělo lépe pro domácí tým, který na rozdíl od Slavičanů, se dokázal střelecky prosadit. První branku vstřelil po půlhodině hry Vangor. Domácí tak odcházeli do šaten s jednobrankovým náskokem. Ve druhém dějství se Slavičané snažili o vyrovnání. Brumovská obrana ale dokázala uhájit čisté konto, navíc osm minut před koncem pečetil výhru domácích Běhunčík. Další mistrovské utkání odehrají slavičínští dorostenci v neděli 28. srpna na domácí půdě, kdy přivítají v 10 hodin celek ze Slušovic.

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Charváta:

První poločas měl naprosto vyrovnaný průběh s tím, že více šancí jsme si vypracovali my. Bohužel pro nás, jsme ani jednu z nich neproměnili, naopak soupeř dosáhl branky ve 29. minutě, z nenápadné střely a následné dorážky. Druhý poločas byl ve znamení dobývání branky. Brumova V některých pasážích této části hry jsme měli velkou herní převahu podpořenou velkým množstvím šancí, ale branku jsme dát nedokázali nebo nám v tom zabránili skvěle chytající domácí gólmani. Na konci utkání se opět potvrdilo známé klišé: „když nedáš gól, tak dostaneš“ a domácí hráč se v 83. minutě parádně trefil s přímého kopu a zápas definitivně rozhodl.