Fotbalisté Slavičína odstartují podzimní část v pátek Olomouci

/Slavičín/ Fotbalisté FC TVD Slavičín nastoupí již v pátek 5. srpna 2022 v úvodním mistrovském utkání Divize E v Olomouci proti týmu FK Nové Sady. Kádry obou celků prošly několika změnami.

FC TVD Slavičín
Branky: 
Sestava:
Střídali:
Olomouc,  5.8. 2022, v 18.00 hodin

Hráči FC TVD Slavičín cestují již v pátek 5.srpna ke svému prvnímu mistrovskému utkání divizní skupiny E do Olomouce. Soupeřem jim bude celek FK Nové Sady. Poslední duel obou soupeřů vyzněl lépe pro Hanáky, kteří vyhráli na hrádecké umělé trávě 3:0. V obou týmem došlo k menší obměně kádru, proto bude zajímavé sledovat, jak si obě mužstva  na hrací ploše nakonec povedou. Oba celky již vypadly z MOL cupu. Slavičané si doma vylámaly zuby na Kvítkovicích a Nové Sady vyhořely na půdě Nového Jičína. Hodnocení pohárového utkání Nových Sadů v Novém Jičíně z Olomouckého deníku si můžete přečíst zde:

 

Účinkování Nových Sadů v letošním ročníku MOL Cupu nemělo příliš dlouhého trvání. Na hřišti taktéž divizního Nového Jičína měli ze začátku sice více ze hry, potom se jim ale vše rozsypalo a začali inkasovat jeden gól za druhým. Konečný výsledek tak zní 5:0 ve prospěch domácích fotbalistů. „Dnes jsme dostali takovou výchovnou facku, která nás snad posune k větší pokoře,“ zhodnotil nepříjemný výsledek trenér Rostislav Sobek.

 

„Popelka je ještě na dovolené, o Kirschbauma a Hirsche jsme přišli, takže jsme byli oproti minulé sezoně bez tří obránců,“ vysvětluje novosadský kouč Rostislav Sobek příčiny tak vysoké porážky jeho týmu. Ze začátku zápasu velkému brankovému rozdílu vůbec nic nenasvědčovalo. Oba celky se snažily hrát útočně a vyměnily si mezi sebou několik šancí. Více ze hry ale měli očividně hosté z Olomouce. „Herně jsme nezačali špatně a měli jsme jistou územní dominanci. Postupem času se ale soupeř začínal osmělovat a my jsme začali dělat zbytečné chyby,“ smutnil lodivod Nových Sadů.

Zdroj: https://olomoucky.denik.cz/fotbal-divize/nove-sady-po-vyprasku-v-novem-jicine-opousteji-mol-cup-uz-v-predkole.html