Přípravný zápas proti Lednickému Rovné se výsledkově nepovedl

/Lednické Rovné/ V sobotu jsme odehráli první přípravný zápas proti slovenskému Lednickému Rovné. Utkání se nám výsledkově nepovedlo a odjížděli jsme nakonec z Pováží s čtyřbrankovou prohrou.

4:0 (1:0)

FC TVD Slavičín
Branky: 
Lednické Rovné, 16.7. 2022

V sobotu 16. července odehráli fotbalisté FC TVD Slavičín první přípravné utkání na půdě účastníka 3. slovenské ligy Západ – týmu Športový klub LR Crystal Lednické Rovné. Slavičané nastoupili k duelu v kombinované sestavě a svého soupeře v průběhu zápasu přehrávali. Doplatili však na mizerné zakončení. V první půli byla k vidění jediná branka, která padla do sítě FC TVD po chybném vyběhnutí brankáře. Ve druhém poločasu se snažili Valaši o vyrovnání, v závěru však inkasovali další branky. Trenér Slončík dal šanci v duelu i některým dorostencům. Další přípravné utkání odehrají Slavičané v sobotu 23. července na půdě třetiligové Kroměříže.

 

Hodnocení vedoucího týmu Stanislava Belžíka:

Zápas se hrál na velmi dobře připraveném hlavním hřišti v Lednickém Rovné. Chybělo nám kvůli dovoleným několik hráčů, v sestavě se ale objevily nové akvizice – Pjajko, Malenovský nebo Naňák. Příležitost hlavně ve druhé půli dostali i někteří dorostenci. Výsledek zápasu je pro nás poměrně krutý, neboť jsme domácí tým kombinační hrou přehrávali. Na rozdíl od domácího celku jsme nedokázali své příležitosti zužitkovat. První dvě branky jsme Slovákům doslova darovali. V závěru jsme pak inkasovali další góly. Po půli jsme pro zdravotní potíže vystřídali Juřicu, Petra Švacha, Staňka i Goňu, snad se tito hráči dají co nejdříve do pořádku. Vysoká prohra však neodpovídá dění na hřišti, ale takový je už fotbal.