Jablůnka potvrdila v souboji s rezervou FC TVD Slavičín skvělou jarní formu

 

/Slavičín/ Béčko FC TVD Slavičín nestačilo na domácí půdě na velmi dobře hrajícího soupeře. Hosté vstřelili do půle dvě branky. Ve druhém poločasu přidali hostující hráči další trefu.

FC TVD Slavičín

0:3 (0:2)

Branky: 
Sestava: Kučera – Dobiáš, Zvoníček, Staněk, Zámečník, Ondruš, Titov, Blažek, Šenovský, Fojtík, Havlín
Střídali:   Šuráň, Jandl, Hrabina

V neděli 12. června hostilo B mužstvo na domácí půdě celek z Jablůnky. Hosté jsou štikou jarní části a ve svém kádru mají několik zkušených fotbalistů, kteří si prošli vyššími soutěžemi. Od úvodního hvizdu hosté dokazovali svoji kvalitu a na hřišti dominovali. Domácí tým byl směrem dopředu hodně bezzubí. Hosté po půli vedli o dvě branky. Ve druhém poločasu přidali třetí branku a mohli přidat i další. Domácí si vypracovali za celé utkání jen pár příležitostí, které však proměnit nedokázali. Výhra hostí z Jablůnky je tak naprosto zasloužená, byli ve Slavičíně fotbalovějším mužstvem.

 

Trenér FC TVD Slavičín Jiří Váňa:

Od začátku utkání jsme tahali za kratší konec. Hosté byli po celé utkání, až na pár světlých okamžiků, lepší a přehrávali nás ve všech řadách, především pak ve středu pole. Vytvořili si řadu příležitostí, z nichž tři proměnili a naprosto zaslouženě vyhráli. My jsme v první půli dvakrát nebezpečně zahrozili Staňkem a pak Fojtíkem, ale obě gólové situace vyřešil brankář hostí. V závěru jsme ještě zahrozili po standartní situaci mladým Jandlem, který hlavou nastřelil tyč, ale navíc jsme se nezmohli.