Rezerva FC TVD Slavičín zvládla dohrávku v Hovězí na jedničku

 

/Hovězí/ Béčko odjelo do Hovězí v posilněné sestavě. Domácímu celku se podařilo vyhrát první půli. Ve druhém dějství Slavičané dokázali výsledek otočit. Výhru vystřelil střelecky disponovaný Staněk.

2:3 (2:1)

FC TVD Slavičín
Branky: Staněk 2, Dobiáš
Sestava: Kučera – Dobiáš, Ondruš, Zámečník, Titov, Zvoníček, Blažek, Staněk, Fojtů, Lukáš, Salajka
Střídali:  Jandl, Hamalčík, Havlín, Bor

Ve středu 8. června se B mužstvo představilo v dohrávaném utkání na půdě Hovězí. Mužstvo vedl při neúčasti trenéra Váni vedoucí týmu Hynek Tlušťák. Ten se mohl opřít o některé fluktuanty z divizního A týmu. Domácí celek stále bojuje o záchranu a nedal hostím svoji kůži lacino. Slavičané se sice ujali po dvaceti minutách Staňkem vedení, ale domácí tým dokázal ještě do půle vývoj utkání otočit. Ve druhém poločasu ale B mužstvo zabralo. Po příchodu ze šaten se prosadil Dobiáš. Výhru vystřelil rezervě dalekonosnou střelou Staněk. Domácím se ze závěrečného náporu srovnat již nepodařilo.

 

Vedoucí týmu FC TVD Slavičín Hynek Tlušťák:

 

Utkání v Hovězí jsme nakonec zvládli, i když se naše výhra nerodila úplně lehce. Do vedení nás poslal v 19. minutě Staněk. Domácí celek ale produkoval solidní hru a dokázal první půli vyhrát po našich zbytečných chybách. Vydařil se nám úvod druhé půle. Nejprve se po rohovém kopu prosadil Dobiáš. V 55. minutě využil střelou z poloviny hřiště zaváhání domácího brankáře Staněk. Domácí pak hrozili ze standartních situací, ale tříbodovou výhru jsme si pohlídali. Mužstvo musím pochválit, zápas nakonec takticky zvládlo a odvážíme si výhru.