Rezerva FC TVD Slavičín v omlazené sestavě v Přílukách statečně bojovala

 

/Příluky/ Béčko odjelo do Příluk v hodně omlazené sestavě. Domácí tým rozhodl o své výhře již do půle. Ve druhém dějství Slavičané utkání ještě patřičně zdramatizovali. Kontaktní branku zaznamenal Blažek.

2:1 (2:0)

FC TVD Slavičín
Branky: Blažek
Sestava: Havlín – Dobiáš, Zámečník, Hofschneider T., Jandl, Titov, Zvoníček, Blažek, Janků, Lukáš, Šuráň
Střídali:  Hamalčík, Hofschneider P.

V neděli 5. června se B mužstvo představilo na půdě Příluk. Rezervní tým nemohl využít fluktuantů z A týmu, neboť to hrálo současně divizní utkání s Kozlovicemi. V sestavě se tak objevilo několik dorostenců, kteří své utkání v Kunovicích odehráli již v sobotu. Po půli svěřenci trenéra Váni prohrávali o dvě branky. Ve druhém poločasu ale hosté ožili a Blažek vsítil kontaktní branku. Vyrovnání pak viselo na vlásku. Domácí tým nakonec výhru uhájil a ta mu zajistila nesestupovou příčku. Béčko však zaslouží pochvalu, i v omlazené sestavě předvedlo srdnatý výkon.

 

 

 

Trenér FC TVD Slavičín Jiří Váňa:

 

V dalším utkání 1.B třídy skupiny A jsme zajížděli do Příluk, které bojují o záchranu v soutěži. A podle toho taky domácí nastoupili do utkání. Hned v úvodu si vytvořili mnoho šancí a byli velmi nebezpeční, ale také nepřesní v zakončení. Po chybě naší přetížené obrany se ujali vedení v 19. minutě a stále byli nebezpeční. Paradoxně v době, kdy jsme začali „hrát „,tak jsme v 35.min obdrželi druhou branku. Do konce poločasu jsme lépe kombinovali, vyrovnali jsme hru ale branku jsme nevstřelili. Ve druhé půli jsme daleko více byli na míči a zaslouženě snížili povedenou střelou Blažka na 2:1. Ale přesto, že jsme byli do konce utkání lepší a několikrát ohrozili domácí branku, tak se nám vyrovnat nepodařilo. Zápasu by více slušela remíza, ale náš omlazený tým přesto zaslouží velkou pochvalu.