Starší přípravka FC TVD Slavičín brala na KUDY cup v Pitíně 3. místo

/Pitín/ Na turnaji startovalo dvanáct týmů. V základní skupině dokázali Slavičané všechny zápasy vyhrát a remizovat jen s Kyjovem. Ve finálové skupině přišly dvě remízy a prohra s Olomoucí.

 

V sobotu  4. června 2022 se starší přípravka FC TVD Slavičín zúčastnila turnaje KUDY cup v nedalekém Pitíně. Turnaj se hrál pod patronací reprezentanta Ondřeje Kúdely, který se nemohl osobně zúčastnit, protože byl dodatečně povolán do reprezentace ČR na utkání se Španělskem. Spojil se tedy s účastníky klání alespoň přes videohovor a všechy hráče „osobně“ pozdravil. Turnaj byl po organizační stránce velmi dobře zvládnutý a kvalitně obsazený, navíc pro nás to bylo doslova  „za rohem“. Součástí akce byla taky bohatá tombola s fotbalovými suvenýry.

 

 

V turnaji startovalo dvanáct týmů, které byly rozděleny do dvou základních skupin. Slavičané ve své skupině postupně porazili Bojkovice 3:0, YFTA  (mládežnická fotbalová akademie)  Olomouc  „černí“  4:1, Slovácko dívky 1:0, Javořinu 3:0 a přišla jedna remíza s Kyjovem 0:0. Vyhráli jsem tedy skupinu a postoupily do finálové skupiny, kam se kvalifikovaly první dva týmy z obou základních skupin a hrály opět každý s každým.

 

 

 

 

 

 

Ve finálovém klání jsme úvodní zápas prohráli s YFTA  Olomouc „žlutí“ 3:1, remizovali se Slováckem dívkami 0:0 a stejně tak 0.0 jsme hráli  v posledním utkání s vítězem celého turnaje – MFK Skalica. V konečném pořadí jsme tedy skončili za vítěznou MFK Skalica a YFTA  Olomouc „žlutí“, na krásném 3. místě. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Tomáš Pilka a do ALL STARS turnaje byl vybrán Oliver Überall.

 

 

 

 

 

 

Sestava FC TVD Slavičín:

Fojtů Patrik, Ptáček Adam, Liška Adam, Überall Oliver a Oskar, Pilka Tomáš, Ryšková Zuzka, Remeš Filip, Mičík Mira, Franc Radim, Vrba Jirka.

 

Střelci FC TVD Slavičín:

Überall Oliver 4,
Überall Oskar , Pilka Tomáš, Remeš Filip  po 2
Ryšková Zuzka, Mičík Mira 1

 

Trenéři: Überall  Roman a Majc Dalibor